Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ochutnávka multi na modré skylink kartě

Tak dneska jsem volal na zákaznickou linku Skylinku, jestli můžu aktivovat ochutnávku multi z českého mobilu, když mám modrou skylink kartu registrovanou na slovenského kamaráda.
Slečna si nebyla moc jistá, jestli to půjde a poradila poslat sms na slovenské (!) číslo... naštěstí jsem ji moc nevěřil a poslal sms normálně na české a po chvíli zápisy naběhly!!! Třeba tato informace někomu pomůže, já ji předtím tady nenašel
R^

.................

kaspi
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Díky za info...

...hugo boss, neces

@neces) mohl by ses prosímtě mrknout přes web jakou máš nastavenu měnu (eur/czk) pod svým číslem modré karty?

.................

kaspi

kaspi

dnes jsem platil na poste 22 eur na konto ,az mi to pripisou zaplatim cz prog a 1 mes multy na prosinec ,prevod 50kc ,je treba iban a bic

nella
Registrace: 2/2007

RE: Ochutnávka multi na modré skylink kartě

kurz + poplatek 630kc

nella
Registrace: 2/2007

@kaspi

nastaveny jsou Eura,registrovano na Slováka na slov.region,ale ovladat to mužeš i z Čech, placeno v Kč z Čech-poradila me to pracovnice Skylinku,české programy jedou, SMS na Multi za 7Kč-ochutnávka na 10 dnů aktivace z Čech,českým mobilem jede a pokud pošleš na známý účet 250kč ,tak ti to pojede celý měsíc bez problémů.Zatím pouze nejede ČT4(třeba se nám ještě rozjede,na to jsem se neptal)a nelze ji přeregistrovat na český region.

neces
Registrace: 8/2006

Ještě jednou díky všem. Zatím jsem poslal mejl do skylinku se žádostí o změnu měny. Uvidím co mi příští týden odepíšou. R^

.................

kaspi

Bloker

ma i x-cam orion,jenže teď mi to smázlo AXN,zůstaly jen HBO +2,CINEMAX,přehodil jsem karty pozdě!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Tak včera jsem psal do Skylinku a dnes mi dorazil mejl, že změnu zúčtovací měny provedli. Takže doplatek můžu provést normálně v CZK!
Díky všem za reakce a Skylinku za promptní odpověď (akorát ty slečny na infolince by mohly podávat přesnější odpovědi...) R^

.................

kaspi

pro kaspi

rikal jsem ze mi hned odpovedeli :) , az jsem se divil ,
cus kaspi R^

Hugo Boss
Registrace: 2/2006

@kaspi

Prosím tě psal jsi jim svým jménem nebo jménem na koho je registrovaná karta?

stapa
Registrace: 9/2006

Já jsem zatím neměl se Sky link žádný problem,vše naběhlo okamžit(vteřiny).Vypadá to na solidní jednání,pokud se nezmění,nelze jím nic vytknout.Postupují dle možností,které jim doba dovoluje.Je to vhodná alternativa vůči ostatním providerům(nikomu nefandím,jen konstatuji). :)

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra