![]() |
|
Hdtv to aviNevi nekdo jakym softem by slo prevest hdtv (mpeg-ts) to avi? Nahral jsem si vcera Corrs ze "Servusu" v hd, prevedl do hd mpeg-ts (vysledna velkost 2,8GB) a chtel bych to dat do avi (jedno jesti divx or xvid). Aby vysledna kvalitka byla treba jako u xvidu "Big Bang Theory", ktere se daji stahnout z netu. Neco na zpusobu Gordian Knotu u normalniho mpeg2. Ruznymi "total convertory" to nechci delat. Za dobrou radu predem dekuji. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Hdtv to avimediacoder |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
RE: Hdtv to avijá potřebuji avi na jiné avi:-))) jaký prg je na tyto"transakce"nejlepší??dikDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
ParnicekAk chces dobru radu, tak skus aj ucel pouzitia. TS subory uz dnes prehra hocico tak neviem na co to chces konvertovat. TS subory mozes napr. hodit do Nera a palit. Ked to chces silou mocou konvertovat skus program Super, kde si mozes zvolit typ kontajneru a eventuelne zmenit rozlisenie a format.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
cb21Program sa vola "Prasek psychiatricky".Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
![]() |
|
RE: Hdtv to avigogo dej sem ten šek a budem fifty fifty:)))))já to myslím vážně.Na něčem mi to avi jde,na něčem nikoli,,,,potřebuji aby to šlo všude R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Hdtv to aviTak, ked to myslis vazne, tak plati odpoved pre Parnicek. Hoci pochybujem, ze s vadnym avi nieco urobis bez velkej straty na kvalite.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
![]() |
|
RE: Hdtv to avito gogo1 - o prehravani ts souboru v pc mi nejde. Ten v pohode prehraju, ale rad si "hraji" s ruznyma formaty videa a tento formatek mi zatim odolava v me snaze dat ho do avi. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Hdtv to aviTak program Super a - volny a hraj sa.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
![]() |
|
![]() |