, sekce: Technika |
|
při přepínání zůstáváMám FREAMBOX a při přepínání mi v obraze zůstávají loga televizních společností. Takže koukám na ČT1 a v obraze je logo ČT24. Na nově a PRIMĚ mi dokonce zůstavají i moderátoři. Což mě docela štve, neboť na pozici 1 mám ještě starého ředitele z NOVY. Proto začínám od pozice 2. Nevíte jak toto odstranit?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváPrvní přepni na LEO ... budeš to mít určitě lepší než ředitele.... :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváTak to můžeš být rád, že ten přijímač nemáš dlouho. Představa, že neustále ti na obrazovce svítí Josif Vissarionovič Stalin, by mě děsila. ;P |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváProsím tě, kde si ten FREAMBOX koupil? můžeš napsat celý název toho přijímače, nedá se o něm nic zjistit. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváFREAMBOX A001 zatím se neprodává, mám ho ze skladu NASA.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváNo snad, jste mu na to neskočili. :8) |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
RE: při přepínání zůstáváTak ten přijímač nemáš až tak dlouho, tak to může být i TV přijímačem když si pamatuje ještě starého ředitele Novy, protože ten je už pěkně dlouho pryč, kdysi takto vypalovalo obrázky do PC monitorů když sa používal stále stejný obraz. |
skynett
|
|
@ JiraPacienta je nutné nejprve pořádně vyšetřit, až poté mu doporučit podle diagnozy léčbu. |
skynett
|
|
RE: při přepínání zůstává:laughing: juzek vtipkuje, no nevěřím :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|