![]() |
|
Jaký SD přijímač s PVR?Kolegové, prosím o radu.Plánuji pořízení nového SD přijímače, který by měl buď HDD nebo aspoň ukládání na USB disk. Určitě by měl mít 2 tunery a jde mi o to, jestli, když tam bude 1 skylink karta, budou schopny oba tunery s ní pracovat. Např. u Technisatu Digicorder S2 HDD mám dle návodu pocit, že pro každý tuner musí být samotná karta ?!:O Taky je pro mě důležité bezchybné EPG, s kterým jsem u stávajícího Technisatu MF4CC velmi spokojen R^ .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?kupovat v dnešní době kvalitní dvoutunerovej SD přijímač v ceně kolem 7.000 je naprostý šílenství !! porovnej si někde, jak vypadá třeba eurosport v HD a SD verzi. tam nejde jenom o to několikanásobný rozlišení u těch přenosů, který jsou v nativním HD. ta SD verze ani nevysílá 16:9 a je mnohem víc ošizená ohledně bitrate, než by se hodilo. a to není jedinej případ. úplně stejný je to třeba v případě Filmboxu, History i Discovery a časem budou snad další.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?Přesně jak píše vortimond.kupovat v dnešní době kvalitní dvoutunerovej SD přijímač v ceně kolem 7.000 je naprostý šílenství ! http://hd-box.cz/ Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?Jo, akorát, že já mám doma 3 roky staré CRT grundig 82cm 16:9... a tam asi moc HD nevyužiju :( , i když jestli ty ceny LCD půjdou pořád tak dolů a nějaká metrovka bude příští výnoce za 8litrů, tak to mě možná zlomí, ale zatím TV rozhodně měnit nebudu, neb jsem spokojen...Každopádně je pravda,že ty SD PVR jsou podle mě pořád dost předražený. Kdyby ten technisat byl aspoň tak za 5 litrů tak do toho jdu, ale 8500 jim za to nedám, to bych byl fakt blázen :zombie: .................
|
kaspi
![]() |
|
@juzekDíval jsem se na ten HD box, vypadá zajímavě, jak funguje s Skylink kartou a jaké má EPG? Máš s tím zkušenost? :lookaround:.................
|
kaspi
![]() |
|
HD přijímač můžeš zatím nastavit na 576výstup bys měl ze scartu v PAL, šlo by Ti to na ten CRT a potom bys jen dokoupil lepší TV. Nevyhazuj peníze za SD, později bys z něj HD nikdy neudělal.Kup HD, hraj na něj jako na SD a až se rozhodneš, stroj na HD už budeš mít doma... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?Abych pravdu řekl, tak jsem měl pocit, že 2 tunerové HD přístroje nejsou pod 10tis....Umí ten HDbox i emu? .................
|
kaspi
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?HDbox je linux!!!studovat mužete zde http://forum.satdigitalne.cz Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
kaspiNavíc HD box umí kartu zdílet a tak je možno dva programy nahrávat a třetí sledovat, je to linux, tak je vhodné zakoupit přijímač již s naistalovaným SW a konfigurací.Zkušenosti jsou dobré, případné dotazy lze i přes email : digisat@seznam.cz Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?Za HD program sa musí platiť. Základné SD programy sú zadarmo. A kupovať novú TV za 15 litrov, aby som čumel na krvvé spravodajstvo Novy v HD kvalite, alebo na embéčko v HD kvalite na ČT1 (myslím seriál Vyprávěj) je ešte dnes podľa mňa zbytočné.Keby sme mali platformu ako SKY ITALIA, kde je už dosť veľký výber HD programov, všetkých žánrov, tak by som do toho šiel. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Jaký SD přijímač s PVR?Nemusíš nikdo tě nenutí. SD tu bude hodně dlouho a HD začíná být taky přístupné.Na HD přijímač můžeš sledovat i SD. Na SD přijímači se na HD ani na MPEG-4 nepodíváš. Platí to co napsal vortimond kupovat v dnešní době kvalitní dvoutunerovej SD přijímač v ceně kolem 7.000 je naprostý šílenství ! Já myslím že to hraničí s deb.litou. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
![]() |