![]() |
|
Wallematte : Ferguson HD comboUvažuji nad Fergusonem Ariva HD Combo-jestli se nemýlím,tak jsi jeho uživatelem.Měl by jsem pár dotazů ohledně tohoto přístroje. 1)dá se bez problému nahrávat program z DVB-T tuneru a zároveň sledovat jiný program na DVB-S a obráceně? Jinými slovy fungují tunery nezávisle na sobě a dají se použít v jeden okamžik? 2)jak funguje PVR nahrávání na pevný disk,je to bez problému i v HDTV-neseká se nahrávka? 3)propouští uni čtečka v pohodě zápisy na kartu CS Link? Předem díky za postřehy. Možno i na mail: mersa72@seznam.cz |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD combozdravim,arivu uz nemam vratil jsem ji,tento prijmac bude chtit jeste asi dost casu nez bude bezproblemu.Pak bude asi velice slusny..Ale zatim me jen stval.Ten prvni prestal jit ovladac,,druhy prijmac fw003 nechtel najit signal a nahral jsem fw007-nejde hd skylink,prepinani zadna slava,parkrat se seknul,problem s motorem digipower.Jinak: 1.nahravat z dvbt me slo bez problemu a prepnou program slo 2.hdd jsem netestoval mel jsem flasku jenom a nahraval dobre v HD 3.Mam skylink,,ale ten jsem tam taky netestnul,,ariva ma problem s HD od skylinku a psal jsem na ferguson a neprislo me ze o necem vedi,,ale buch vi kdo me odepsal |
Wallematte
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboDíky za odpověď.Pořád se rozhoduji mezi Fergusonem Ariva HD Combo a HD-BOXem FS-9200.Zatím to vypadá na HD-BOX... :-/ |
mersa
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboArivu bude chtit jeste vychytat a koukam ze to bude trvat jeste dlouho tak jsem ji vratil,,,ale nevim ja se rozhoduju nad Azboxem Combo |
Wallematte
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboTaktéž patřil AZ-BOX Premium mezi mé favority-papírově mu není co vytknout(multimediální stroj).Pak jsem si pročetl důkladně forum na satdigitalne.cz a zjistil,jak se majitelé této mašinky s ní potýkají a názor přehodnotil.Na stejném foru je i HD-BOX,který se zdá být podstatně vychytanější. |
mersa
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD combook mrknu jeste tam,,dikasek,,kazdopadne me jde spise o combo,,coz je problemove zbozi v poctu |
Wallematte
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboja jsem na tom webu nenasel o tom nic kro nekolika obrazku azboxu,, |
Wallematte
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboJe potřeba se zaregistrovat-jinak uvidíš jen to,co jsi popsal.Po registraci se ti otevře celé forum...Určitě stojí za přečtení-je zaměřené na AZ BOXy a HD-BOXy. |
mersa
![]() |
|
WallematteNemáš náhodou někde tovární soft do ArivyComba co byl origo v přijímači?Pokud ti teda s tím chodil Skylink HD.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD combonevim zda jsem to nekde spatne napsal ale co jsem mel ten FW starej tak ten byl uplne slepej na signal a nic nenasel,,doufal jsem ze kdyz tam nemam fw007 tak treba pujde HD ale nesloto testnout ,musel jsem nahrat fw007 kde to nejde na 100%.A nemam nikde starsi fw |
Wallematte
![]() |
|
RE: Wallematte : Ferguson HD comboaha registrace,,ja to tusil ale nechtelo se me to ...no dika ja se tem regnu a okouknu to,,protoze muj fav je ted AZ |
Wallematte
![]() |
|
![]() |