Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Eurosport SD

Stane se někdy vůbec že Eurosport SD začne vysílat v 16:9?Mně to připadá přímo nelogický,že tento kanál ještě vysílá ve formátu 4:3,vždyť u sportu je tento formát nejlogičtější!!!

bojda
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eurosport SD

Taky jsem o tom přemýšlel. Zřejmě chtějí fanoušky donutit ke koupi HD verze, která je o dvě třídy lepší.

polulin
Registrace: 10/2007

dřív bude podobně pestrá nabídka v HD verzích, než většina těch placenejch SD programů pro střední evropu začne vysílat v 16:9

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ten HD eurosport nevypadá vůbec špatně, to je fakt. i ty upscalovaný věci jsou aspoň 16:9. ale mezi HD a SD verzí History nebo Discovery je takovej rozdíl, že je to docela úžasný. a programově taky super. škoda, že skylink tímhle směrem už nepokračuje a vybírá hlavně podle zvuku. buď češtinu a nebo radši "bez mluveného slova" :))) to je celkem šílenost

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@bojda

Proč řešíš SD verzi,zaplať si tedy HD,které k tvojí placaté televizi patří a neřeš to dál.Pokud vím tak reálně má u nás stále většina domácností CRT 4:3 a také jim vadí zúžený obraz s černými pruhy.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Pro Bojdu: nemyslím si a nevěřím, že stále u nás převládají CRTéčka 4:3. Prodej LCD a plasmových TV (16:9) roste tak rychle, že se určitě jedná již o většinu u nás. Možná loni vládl u nás CRT 4:3, letos už tomu nevěřím. Netvrdím to jen kvůli tomu, že sám placky prodávám, vidím to všude kolem dokola. Dnes už není překážkou cena, za 11 tis.seženeš dobrou LCD televizi a na to má každý. :8)

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

poulin

O dvě třídy lepší, jo?
Já bych to viděl tak na dvacáct tříd minimálně.
Vlastně se to ani porovnávat nedá.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

To je úhel pohledu, domnívám se ale, že moje dvě třídy odpovídají těm tvojim dvanácti :-))

polulin

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra