![]() |
|
Multifeed a dve parabolypujde mit parabolu kde je multifeed na 3-4druzice a mit jeste jednu prabolu kde bude 1 Lnb do DiSEqC prepinace?Bude to fachcit v poho ne?Dikas |
Wallematte
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolyKolik chceš mít dohromady konvertorů?Tvůj popis je nedostatečný pro kloudnou odpověd. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolykonvektoru celkem 4 (parabola 1:Astra3,Astra,Hotbird) a parabola 2:ThorDotaz je smerovan na to zda se to bude prepinat spravne nebo zda muze bejt nejaky problem ze jedna parabola silha a druha ne |
Wallematte
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolyDiseqc 4/1 prepínač a hotovo.nemá to prečo štrajkovať... Satmaster-RM
Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC,
Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II
Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300
|
Satmaster
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 571 |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolyPokud to všechno správně propojíš a nastavíš v přijímači, pak problém nebude.Přepínač ani přijímač nikdy nezjití, že jedna anténa šilhá. Ani když jim to řekneš... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolyjj dikas chtel jsem to jen potvrdit,,dik |
Wallematte
![]() |
|
RE: Multifeed a dve parabolyZ hlediska zapojení konvertorů přes přepínač DiSEqC je úplnně jedno, zda máš konvertory nasázeny v multifocusu na jedné parabole nebo zda máš takto zapojených několik parabol a v nich samostatné konvertory. Já mám také spojenu jednu parabolu s multifocusem na pozicích 13 E, 19,2 E, 23,5 E a další parabolu samostatně ještě jinam. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve paraboly:laughing: kam?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Multifeed a dve paraboly:laughing: 1WHádej hádej hadači :laughing: Pirátiiiii utikejmeeeeeee :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
![]() |