Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PROBLÉM.....

MŮŽETE MĚ NĚKDO PORADIT CO A JAK MÁM UDĚLAT?VČERA VEČER SE MI UKÁZALO NA SATELITU ŽE JE NÁM LÍTO ALE KARTA BYLA ODMÍTNUTA.NORMÁLNĚ VŠE FUNGOVALO,ŠLO JAK MĚLO.MÁM TOPFIELD 60000,MÁM CS LINK KARTU A TAKY SKYLINK.NĚKDY KVŮLI MARKIZE SI KARTU PŘEHODÍM.NEVÍM PROČ ANI JEDNA KARTA NEJDE.POUZE NA KAŽDÉ KARTĚ JDOU NEPLACENÉ PROGRAMY.NOVA A JINÉ PROSTĚ NIC ŽE JE KARTA ODMÍTNUTA.PROSÍM O RADU JAK CO MÁM UDĚLAT.DÍKY MOC.

lida
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PROBLÉM.....

Odpoj přijímač od sítě a znouvu zapni za 2 - 3 sec.

sirda
Registrace: 11/2006

taky problém...

Já ti nepomůžu, ale shodou okolností mě včera oslovil kamarád, který si pořídil nový Topfield 6000, naladili jsme A1+A3, FTA programy jedou v poho, ale nelze pomocí skylink karty nic odkodovat, kartu jsme zkoušeli jak novou, tak starší 100%funkční. Přístroj po vložení karty a přechodu na např.CT1 napíše "karta vložena" ale nic neodkoduje...
... zkoušel jsem kartu dávat i obráceně (kdyby byla mýlka jako u Technisatu) ale taky nic... asi je to na reklamaci, že? :O

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

skus donho prehrat soft skus podlepit kartu mozno nema dobry kontakt alebo ju niecim podloz

jopo166
Registrace: 1/2009

UF,jsem si oddechla.teda kluci ....díky moc a moc a moc.tak se mi ulevilo.jde to.já jsem byla uplně rozhozená proč to nejede.už jsem si vyčitala že jsem něco podělala...nevadí to,že takto sem tam přehatzuju karty?kvuli markize?jééé,ani nevíte jak se mi ulevilo,stačilo vypnout ze sasuvky a hotovo.téééda....to by mě nenapadlo.fakt díky,ještě že vás tady mám.

lida

lida

to sa občas stane že prímač zamrzne a neprepína tv
potom stačí len vytiahnúť zo zástrčky a zapnúť
aspon už viež čo robiť R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

takto prehadzovat mozes ale po castom prehadzovani opotrebujes kontakty na karte a mozes poskodit katu ale ked to nerobys casto ;)

jopo166
Registrace: 1/2009

no pravě aj jo,tak párkrát za tyden to přehazuju.kdyby cs link přidal jojky a markizu s doma,tak bychse nezlobila.... :8)

lida

Za to psaní by zasloužila spíš nakopat než poradit!

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Tak tenhle problém mám já taky koupil jsem si novej Ferguson 8900HD karta mi vněm šla 1den(skylink) a pak to přestalo chodit a píše to to samé co lídě.Tak jsem přehodil satelity(dal jsem si tam ten puvodní)a tam už mi karta taky ani neštěkne,takže jí budu asi reklamovat a já jsem si myslel že mám něco stim Fergusonem!!

šušnák
Registrace: 4/2007

Lido a prečo si tu Markízu a Jojku neprikúpiš?To Ti stojí za tých pár korún zničiť čítačku,alebo kartu?Veď to nie je už problém mať na jednej karte aj české aj slovenské programy.Okrem Joj plus a Doma tam môžeš mať všetko neplatené.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

SMS pro cs link a markíza jede

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra