Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

CI Modul Polsat Cyfrowy

Zdravím ,nemá někdo praktické zkušenosti s tímto modulem
a předplatným HD ? Poláka na registraci mám,spíš se mě jedná
o to zda se u některých kanálů dá najít cs audio stopa atd.
Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI Modul Polsat Cyfrowy

https://www.parabola.cz/prehledy/
Našel jsi tam někde CS stopu?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

ty bys to chtěl ještě navíc v češtině? :))) maximálně Eurosport 2 Bundesliga a Eurosport HD.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a to ještě kdoví jestli, takže to ber s rezervou. já jsem v tomhle trochu zvláštní a nesdílím tu potřebu, aby všechno mluvilo česky, zvlášť ty sportovní a hudební TV, kde je to vyžadovaný snad nejvíc, což absolutně nechápu.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Re:vortimond

Proč musíš na všechno reagovat ? i na věci o kterých nic
nevíš,měl jsem 2 roky televizi "N" ,kde byla dostupná cs
5.1 audio stopa tak se teď ptám někoho kdo má praktické zkušenosti(přehledy umím číst taky),pokud mě nechcete normálně odpovědět prosím nereagujte.Díky

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

no jasně tam byly nějaký ty filmboxy nebo co. ale ty polsat v nabídce nemá.

vortimond

A právě proto se ptám,jestli ho někdo doma opravdu má
a jaké s ním má praktické zkušenosti. Samozřejmě že
nepotřebuji dabing k Mtv , spíš mě šlo o ty ostatní kanály.

Anubis

vortimond

Co na tom nechápeš?
Prostě sportovci mají místo mozku sval :laughing:

juzek

Re:juzek

Ty zřejmě s ohledem na datum tvojí registrace máš zřejmě také potřebu reagovat naprosto na všechno a ohromovat všechny nováčky svým ostrovtipem,že ?

Anubis

:laughing: buď rád, že máš vůbec možnost si tu cyftu, polsat nebo n předplatit a neohrnuj nad tím rypák

vortimond

RE:

Měl sis nechat N v programové nabídce HD nemá konkurenci za ty peníze ,sice velká nevýhoda jsou ty jejich spárované karty,ale ten jejich nový sat je super nbox recorder turbo ,ještě jsem se chtěl jet podívat na novinky do Krakowa na SAT KRAK 2009 ale nevýjde mi to ještě že si ten nový sat už mužu přiští týden prohlídnout u známého v obchodě.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@juzek

jak píše Anubius je přesné. Člověk se někdy diví nad tím,co tady vypadne z některých individuí tvého kalibru... Škoda,že jsou tu takový škodolibci...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Proč mě urážíš ? Já jsem se slušně zeptal zda mě někdo
neporadí,jestli třeba někdo neví něco co se na jejich
stránkách nenajdu a místo toho se do mě začneš naprosto
nesmyslně navážet.Já si to na rozdíl od Tebe chci zaplatit !!!!!

Anubis

to Anubis

Ahoj, mám ho asi 3 týdny, žádnou českou stopu jsem tam nikde nenašel - mně to nevadí, rozumím polsky dost dobře.

decmen
Registrace: 2/2008

Re:habr Já vím ale nevyhovoval mě ten jejich přijímač,
proto hledám jiné řešení.
Re:decmen Díky. Zajímala by mě ta jejich promo akce,nemohl by jsi mě to trochu přiblížit ?díky moc

Anubis

to Anubis

Je to sice na netu, ale krátce - na 4 měsíce grátis pakiet familijny (48programů)+pakiet superfilm(21programů)=plná nabídka. Pak můžeš zůstat za 88Zl/měsíc nebo přejít na nižší tarify-nejlevnější za 38Zl/měsíc. Platit se dá na 3,6,9 nebo 12 měsíců dopředu-smlouva je na 29měsíců, z toho první 4měsíce grátis.

decmen
Registrace: 2/2008

RE:Anubis

Pokud ti nevyhovoval ten jejich přijímač a chceš polské programy + hd tak radši cyfra+ karty nejsou spárované ,ale je to drahé,ale to ty jistě víš.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@Anubis

Na cestinu zapomen, to si fakt mohl zustat u ,,N,,a co se tyce sportu tak ,,N,, ma LM v HD . Pouzival jsem ten modul v IP boxu, celkem bez problemu, na sharing to jde taky, potrebujes akorat vytahnout rskey a nepotrebujes modul. To samy se tyka jejich reciveru, pokud mas nekoho kdo ti ten key vytahne, tak karta beha v kazdym newcs...(koukni na plsky Allegro). Lepsi nez Polsajz je urcite cyfra, akorat musis mit nekoho na sharing. Ja si ji platim za 160 zł na mesic a nenarikam, protoze pokud ji podelis tak muzes koukat za cca. 30 zl mesicne. A trochu ucty ke sluzebne starsim na foru taky neskodi R^

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

jamess96 například?
Snad jsem neodpověděl v první reakci jasně?

juzek

@juzek

například? No snad umíš i číst,když dovedeš psát.A pokud podle tebe mají sportovci místo mozku sval,tak u tebe to ani do takového stádia nedošlo a i ten sval ti tam chybí.měj se fajn ...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

Ne vše je v textu vždy vyloženě vypsané. Třeba se naučit vnímat text i jinak.
Tak ještě jednou ať to pobereš celé, a ne jen co jsi schopen vnímat.
Ten sportovec který potřebuje na sportovní stanici audio stopu v jazyce českém, má sval místo mozku.

juzek

Ja opravdu nechapu, kde se bere v nekterych lidech tolik arogance a nevrazivosti. Tady se jeden clovek normalne zepta, coz se jen tak nestava, a nekteri reaguji mirne receno neprimerene. Rv

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

admin 007

Právě proto jsem zde nereagoval Gyfra+ poslouchám a koukám tak 14 dní ,komplet celou,Polsat cca půl roku,komplet celý,zatím bylo vše oficiální,teď však jsou známosti a možnosti i neoficiální,což tady nechci rozvádět,ale vše máká jak má a proto se také divím,že jsou zde chlapci s horkou hlavou ,jako např james,vždyť když o to nemá zájem,nebo to nepřijímá tak ať sklidní hormon/zdá se mi moravský chytrouš/.Ať kouká tedy na skylink když ho nic jiného nebaví a je to vyřízeno.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra