Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Natacanie motora

Zdravim Vas! Mam Vantage HD8000S, Skylink SK+CZ+UPC Direct kartu.Na Astre 23,5 po prepnuti programov na CT1 HD alebo CT1 mi zacne prijimac vypisovat "Motor se nataci" a az po cca 3sek naskoci program.Skusal som aj preladiť celu druzicu,jednotlive tranpordery, na ktorých to robi, ale stale sa to opakuje. Neviete kde je chyba?
Dik

...už dlho lovím...

casar2
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Natacanie motora

A proč to řešíš??? Funguje to?Nastavení paraboly z družice na družici trvá určitý čas.

koax
Registrace: 2/2008

Ty totiž chytáš něco z Astry 23 a něco z Astry19 st.přeladění trvá 3vteřiny.

koax

Máš tam pomíchané kanály Skylinku a UPC Direktu..., např. ČT HD je JEN na 23,5°E, kdežto ČT1 je jak na 23,5°E, tak i na 19,2°E. Udělej si pořádek v seznamu programů, rozděl si je podle družic atd...jinak platí, co napsal koax...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

A když chceš to přepínání bez prodlevy, odstav motor, namontuj dva LNB a DiSEqC přepínač A JE TO !

Děda Petr

Asi som sa nedostatocne vyjadril-neprepinam medzi druzicami,ale jedna sa mi o problem len na Astre 23,5! Pred kanalom CT1 mam Primu,ked prepnem z Primy na CT1,Vantage zacne vypisovat"Motor se nataci".Na inych programoch to nerobi.Opakujem jedna sa len o Astru 23,5!
Dik

...už dlho lovím...

casar2

Vidím problém ve špatně nastavené parabole-mám V7100, toto se stává pokud se přechází na signál s nízkou SR kdy chvíli trvá než přijímač zachytí signál (kolem 2Ms/s a nižším)), u uvedených programů to musí naskočit bez hlášky.

decmen

to casar 2 :
Já zase nechápu tohle, co jsi napsal :
"Mam Vantage HD8000S, Skylink SK+CZ+UPC Direct kartu"
Mám na mysli tu UPC kartu, ta je přece pro družici 19,2°E !!!
Nebo třeba ani nevíš, že máš ty programy z 23,5°E pomíchané s programy z 19,2°E (UPC Direkt) a že přijímači nezbývá nic jiného, než pootočit parabolu (motorem)

Děda Petr

Tak třeba zkus vypnout motor. Nebo nemáš motor ? Z tvého psaní to není jasné...

Děda Petr

To : Děda Petr

Obcan, ani jednou vetou som nenapisal,ze mam pomiesane kanaly v ramci inych druzic! Mam vlastny setting, samozrejme prehladne ulozeny a roztriedeny podla DRUZIC!Mr.decmen to asi vystihol,musim asi doladit viac parabolu.Ale aj tak musim este podotknut,ze tento problem som nemal,nastal az ked som si v auguste doniesol Skylin CZ kartu. Karty v prijimaci mam takto rozlozene : čitačka č.1 Skylink SK, citacka č.2 Skylink CZ, CI slot č.1 CAM CRYPTOWORKS s kartou UPC Direct! Ale aj tak dakujem za vsetky rady!

...už dlho lovím...

casar2

to casar2

Mám to takto: čtečka 1-Skylink,čtečka 2-gamma,CI 1-diablo(Gital+ Technisat MTV),CI 2-polstat cyfrowy, jede bez potíží - kromě již uvedených nizkých SR (točím 45E-30W). Měj se dobře.

decmen

Vyzkoušel

bych postupně vytáhnout po jedné ty karty,nehádají se mezi sebou cz-sk ? Modul taky může spusobovat prodlevu,přepínaní mezi SD - HD,je toho víc,zkoušet!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra