, sekce: DVB-S přijímače |
|
Problém s přepínáním na jinou družiciProsím poraďte, mám Arion AF 9400 PVR HDMI a kartu Skylink s Multi balíčkem, když přepnu z Astry 23,5°na Astru 19,2°např. na Eurosport, zmizí signál a kvalita, napíše není signál, přepnu zpět, nejde ani původní a za chvíli vše naskočí, toto se mi stává už týden. Parabola je odborně nastavená a na jiných přijímačích vše dobře funguje. V čem může být problém? Přijímač mám asi rok a půl, nic jsem s ním nedělala. Protože ho nepoužívám každý den, vypínám do něj proud, mohla závada vzniknout takto? Děkuji za solidní odpovědi. |
Laďka
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciChce to překontrolovat v Menu /Nastavení antény, nebo LNB - na té stránce bude asi chybka v nastavení DiSEqC 1.0, nebo něco kolem toho...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciA když chceš to přepínání bez prodlevy, odstav motor, namontuj dva LNB a DiSEqC přepínač A JE TO !47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciPardon, ten příspěvek výše patří jinam, omlouvám se...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciNemám motor, prodleva mi nevadí, ale je příliš dlouhá, někdy musím vypnout přístroj a teprve vše znovu naskočí. Prodleva je třeba 5 minut, naskočí až po několikátém přepínání na všechny možné programy. |
Laďka
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciBude to chyba v přepínači DiSEqC tento prodlém se stává dost často. Řešení jsou dvě:: Buď pouřívat levné a dost často je měnit - tak 1x ročně nebo vyzkoušet dražší, zda nevydrží déle. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
|
|
RE: Problém s přepínáním na jinou družiciDěkuji za odpovědi, problém vyřešen. Vytáhla jsem kartu a nasunula znovu, zatím vše funguje jak má. Předtím jsem kartu nikdy nevytahovala, asi se sama pohnula. Teď přepínam z jedné družice na druhou, kódované programy nebo FTA a vše OK, signál a kvalita nespadla. |
Laďka
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|