![]() |
|
Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem na 19.2Mám takový problém s přijímačem Globo 7010CI. Poté, co Skylink ukončil dočasné vysílání Eurosportu na 23.5, přeladil jsem si na stálé simulcrypt vysílání na 19.2. Bohužel, můj přijímač mi odmítá tento program odkódovat - když na něj přepnu, zobrazí se jen černá obrazovka. Všechny ostatní Skylink stanice OK. Podpora Skylinku mi sdělila, že tento přijímač nemají vyzkoušený, jelikož jim výrobce nezaslal testovací model, ale všechny jiné testovací přijímače nemají s ESP problém.Nesetkali jste se někdy taky z takovým problémem? Díky. |
gates
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...No keď mne ešte išiel ESP z 19.2°E (v NED muxe), tak bez zvuku, no obraz bol OK. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
:( stejny problemChlape, mam uplne stejny problem jako Ty. Mam sice prijimac Comag SL 100 HD, ale presne se mi stala tataz situace. Na SkyLinku mi rekli, ze bude nejspis problem v modulu, ktery mam od SmardTV, ale nemel jsem moznost to nejak otestovat. :( |
Mikei
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...Tak pokud máš problém v modulu, není to ještě tak zlé - modul vyměníš. Ale u mě v modulu určitě problém není, je certifikovaný pro CW a navíc jsem jej zkoušel na Homecastu a tam ESP fungoval, takže chyba je určitě v mém přijímači... |
gates
![]() |
|
@ gatesÚplne rovnaký problém s AB DSR 352 CR4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...Sejně jako do budoucna nevylučují spolupráci ohledně NOVA HD, tak by mohli spolupracovat na eurosportu. Oni časem pochopí, že je to tak nejlepší.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
:( stejny problemMám uplně tan stejný problém. Taky přijímač Comag SL 100 HD a modul SmardTV a taky černá obrazovka navíc u jinych programů my vyskakuje hláška o vložení karty nebo tak něco je to anglicky bude potřeba vyměnit modul. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
:( stejny problemMám Humax 5400 a stejný problém. navíc mi nejde History channel. |
mirecek
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 529 |
![]() |
|
stejny problem:(Kdyz vidim, kolik tech problemu je, molhi by s tim neco udelat i u SkyLinku...:( |
Mikei
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Rovnaký problémTakýto problém má aj Topfield TF 6000CR. Vraj sa to vyrieši prehratím softu, ale ešte som to neskúšal. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...Jsem docela překvapený, kolik lidí má stejný problém jako já. Zdá se, že přece jenom bude problém také na straně Skylinku (a Canal Digitaal), protože nemají zajištěnu správnou kompatibilitu...Snad, pokud si to tady přečtou, začnou tento problém nějak řešit. |
gates
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...Tiež problem s Eurosportom na Astre 1 prijímač Ferguson 8900 HD karta v module Easy TV.VU+UNO 4K SE, Samsung QE65Q8F
|
rajaz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Skylink- problém se simulcrypt Eurosportem...Jestli máš volnou čtečku, dej ji tam. No problem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |