![]() |
|
CSLink - DisneyZdravim, Ide Vam Disney na CS Linku bez problemov? Mam stale aktivne Gecko a karta mi funguje na DM500 + CCam. Vsetky programy mi idu (dokonca vratane HBO1+2 a Cinemaxu aj ked ich nemam objednane, zeby stale akcia s volnym prijmom pre vsetkych zakaznikov?), ale Disney nie. A skusal som uz vsetky moznosti od restartu ccam, cez znovunaladenie kanala az po vypnutie DM zo siete. Preto by som rad vedel, ze ci to len ja mam taky problem, alebo problem je na strane cslinku. Mimochodom v poslednom case pocuvam ze tam maju akesi technicke zmatky s tou novou ponukou. |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: CSLink - DisneyDisney v géčku neni treba mať total🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CSLink - DisneyFalt nie je v gecku? Ale to by tam potom nemalo byt ani axn sci-fi, axn cri-me a hbo 1+2 a cinemax uz vobec nie. A tie mi idu bez najmensej chybicky. Tak isto ako mi dva dni dozadu isiel aj Disney channel. Nezda sa mi to. Je podozrive, ze Disney je jediny program ktory je out. Keby islo o obmedzenie programovej ponuky len na ciste gecko, myslim ze by mi som mal tmu na viacerych kanaloch. |
Igwar
![]() |
|
Igwarv géčku išlo totocsmini,csfilm,axn,axn,scifi,minimax,eurosport,novasport,spektrum, leo tv,xxx extream,F&H,Dog,sport5 tieto ti musia ísť podla géčka 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CSLink - Disneyups film+ som zabudol🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CSLink - DisneyA tiez tam bol Jetix, ktory sa pred par dnami iba premenoval na Dísney Channel. Takze logicky by tu bol dovod aby mi stale isiel... |
Igwar
![]() |
|
Igwareeee jetix v gečku nebol🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CSLink - Disneyano, to mas vlastne pravdu, pribudol tam na konci augusta 2009 a nebol priamo v gecku ale iba v testovacom rezime rovnako ako napr. axn crime, hbo2 a cinemax. Stale vsak nechapem, preco mi vsetky tieto kanaly okrem Disney Ch idu. Ale aj tak dik, ya odpovede. |
Igwar
![]() |
|
RE: CSLink - DisneyAsi potom este stale ti ide promo akcia :O A ak ti to teda este ide,tak bud rad ;) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: CSLink - DisneyJá nemám předplacený žádný balíček a jede mě HBO, HBO2, Cinemax, NGC, NGC wild. Tak nevím jestli promo u těchto programů pokračuje? |
Bloom
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
![]() |