![]() |
|
připojení DVD rekordéruAhoj mám problém, pořídil jsem si satelit, mám receiver Mascom MC2000HDCia mám DVD rekorder, jak mám propojit DVD a receiver, tak abych mohl nahrávat program na DVD a na druhý se dívat na satelltiu, díky za odpověď |
kopecek81
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: připojení DVD rekordéruBudeš si muset pořídit,ještě jeden přijímač nebo Mascoma prodat a koupit si dvoutunerový sat.přijímač. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
kopecek81přesně tak,jak to písnul milord! Budťo ještě jeden stb a nebo prodat Mascoma a pořídit si dvoutunerový příjimač,který tvé požadavky zvládne a můžeš při nahrávání přepnout na jiný kanál,aniž by to dvd rekordér "poznal"..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
kladivo pro dvd rekorderna co nahravat na dvd kdyz takovej dvoutuner bude umet nahravat na hdd. dvdrekordry patrej do srotu a ne do digitalniho retezceDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: připojení DVD rekordéruTak,tak, v oblastech kde vypli analog jsou DVD rekordéry zakázány. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: připojení DVD rekordérupro kopeček81Chlapci, co ti tady napsali rady, se mýlí v jednom : i kdyby jsi si koupil třeba sedmitunerový přijímač, nepomohlo by ti to, neboť u sat. přijímačů je na všech jeho výstupech jeden jediný stejný obraz, přesně ten, co vidíš i na obrazovce televizoru - a když přepneš na druhý tuner, tak se to přepne i na všech výstupech. Takže jediná pomoc je - koupit druhý přijímač... nebo ten jediný typ, který má v sobě v jedné krabici vložen dva přijímače se vším všudy, tedy i s dvojitými výstupy. Ale ti, co tomu rozumí, jej nedoporučují, prý je to pěkný střep... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
deda petr placa 2 na 3:laughing: |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
@losparabonesměj se mu! ;-) Vždytˇ je to už děda,tak asi tomu také tak rozumí. Např. Vantage HD 8000 Twin tuner DVB/S2 PIP žádný problém po přepnutí programu,ale "děda" má jistě jiné zkušenosti..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@losparabo, jamess96Zjevně nevíte o čem je řeč, docela by mě zajímalo jakým způsobem pošlete např. na Vantage HD 8000S jiný kanál do dvd rekordéru než ten, který sledujete. Je něco jiného nahrávat na interní (externí) HDD a na DVD rekordér. Toto jde snad jen s Opticum Multiroom a o tom píše Děda Petr zřejmě v poslední větě. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: připojení DVD rekordéru@milanm, jen idiot si může k vantage HD8000S připojit dvd rec.@děda, opticum multirum je na toto stejně nepoužitelný(povely DO) @kopecek, k nezávislému nahrávání na ten rec ti nezbývá než dokoupit druhý přijímač(nejspíše vystačí SD), ale raději bych pouvažoval o řešení hodné třetího tisíciletí, to jest přijímač s HDD, či jeho přípravou. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
kopecek81Naprostý souhlas s Tomikem535, nenech si bulíkovat, že dvoutunerový přijímač je vhodný pro DVD rekorder ... je to nesmysl, kup dvoutunerák s HDD a budeš mít vystaráno. Jinak pokud máš i signál z pozemní antény, tak třeba můžeš nahrávat z ní na DVD rekordér nebo naopak nahrávat ze satelitu a dívat se na pozemní. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |