| 27.07.2007, 07:21.02 | |
prosim o radu - mimo misu.Zdravim, chcem sa opytat o radu.Spracoval som video v Pinacle 9 a mam posunuty zvuk o par sekund.je to tym programom alebo PC. Viem ze to sem nepatri , ale chodi sem vela odbornikov a kt. by mi poradili. Dakujem. |
![]() trisk |
| 27.07.2007, 07:37.27 | |
Tak tohle se mistávalo také, ale jen v případě, že primárním zdrojem záznamu byl DVD. Pak bylo nutné záznam DVD překonvertovat do AVI a teprve potom sestříhat. Jakmile jsem střihnul do původního MPEG2, tak to rozhodilo obraz se zvukem. Takže záleží na tom, v jakem formátu máš to video které stříháš.Technická podpora na EXACu s tím tehdy nedokázala nic udělat, tak jsem těch pár souboru prostě zkonvertoval do AVI a bylo to. |
![]() Enik |
| 27.07.2007, 09:48.16 | |
RE: prosim o radu - mimo misu.Presne tak mam to v mpeg 2. |
![]() trisk |
| 27.07.2007, 09:54.58 | |
RE: prosim o radu - mimo misu.Video musis strihat podle GOPu. Jinak to nikdy poradne neudelas. Posledni co jsem dand#232;lal byl koncert Madony z formátu *.TS a zvuk se ani nehnul. Bylo tam hromadu reklam, tak jsem nejprve oddelil zvukove stopy v Projektx - timto postupem se zaroven zvuk sesynchronizuje, a sestrihal Cutermarnem a potom na DVD. Nekdo to dela pres AVI , ale to je nehorazna blbost. Nikdy jsem vlastne nepochopil, proc nekdo dela z DVD AVI.Jestli nevis co je GOP, tak to je Group of Pictures a uzce to souvisi s principem komprese a prenosu digitalnich paketu a ty musis strihnout vzdycky v hlavnim snimku. Ten cutermaran ti to zase sesynchronizuje zpatky. MpegCut nepouzivej, neni dobrej. |
![]() Morous |
| 27.07.2007, 10:02.49 | |
RE: prosim o radu - mimo misu.ale ja tom mam natiahnute z kamery v mpeg2...A chel som to upravit dat tam muziku a nejake prechody v Pinacle 9..projekt som vytvoril znova do mpeg2.a potom som vytvoril z toho DVD vo Workshope 2.0 |
![]() trisk |
| 27.07.2007, 10:52.31 | |
RE: prosim o radu - mimo misu.Tak to sorry, spatne jsem pochopil.. |
![]() Morous |