Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link, SkyLink, UPC Direct a DigiTV.

Která satelitní platforma je v Česku nejlepší
s výhledem do budoucna?
Co se týče ceny, kvality, atd.
Dočkáme se v Česku madarské satelitní platformy
T-Home jako na Slovensku?

kevin
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link, SkyLink, UPC Direct a DigiTV.

http://www.hexeraven.org/?open=artikel&cat=19 :)))

polulin
Registrace: 10/2007

Nejlepsi je Ferda maravenec! :laughing:

chocholos
Registrace: 11/2007

kevin

asi ne nemáte tolko madarov jako mi :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Je lepší české, německé nebo francouzské auto? S ohledem na kvalitu a cenu a budoucí výstavbu silnic a dálnic?

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

nejlepší jsou pochopitelně FTA programy, protože placený stanice jsou dělaný spíš na efekt, což by nebylo vůbec špatný, ale problém těch východních verzí pay-tv je v tom, že jsou až na výjimky dost oškubaný, jak programově, tak i na technický kvalitě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

Zřejmě jsi neměl na mysli FTA programy, ale FTV (Free to view) programy jak ČTéčka, Novu, Primu, ...

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

já jsem myslel spíš ty zahraniční, protože tam si můžeš mezi těma stovkama vybrat kvalitu, ale tady musíš brát co ti naservírujou a to je dost blbý.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

1.CSlink
2.Skylink
3.UPC Direct
4.Digi tv

Čo sa týka T-Home, tak tá bude patriť niekde medzi CSlink a Skylink. Budú mať jednu nevýhodu a to že budú k službe dávať svoj Setobox ale zase bude podporovať HD, takže na príjem HD kanálov nebude potreba kupovať nový satelitný HD prijímač atď.

Paterliny
Registrace: 1/2006

a ono to zní jako nějaká úchylka, ale v podstatě je to většinovej názor. s přehledem největší zájem je o slovenský programy (v čechách) a český (na slovensku). z toho ty platformy žijou. i blbá tv-doma má takovej ohlas, že se to absolutně nedá s ničím placeným srovnávat

vortimond

Paterliny.......

Co napsal Paterliny není až tak pravda. NEdá se jednoznačně říct, že CSlink je lepší než Skylink. To vidí každý jinak. Např já dávám přednost HD (EurosportHD, Nova sportHD), takže tam vítězí Skylink.
Jinak ale platí že UPC a Digi (to už vůbec né) nebrat.
U cslinku a Skylinku máš cca něco přes deser českých a slovenských tv za jednorázový poplatek a neplatíš nic měsíčně, to je hlavní argument pro obě tyto platformy.
Pak už je jen na tobě (pokud hodláš něco měsíčně platit) zda se víc líbí Total(330kč/m) nebo mých5 (250/kč/m)od CSlinku nebo Multi(250kč/m) či hdbalík(350kč/m) od Skylinku. To už si musíš přebrat sám co chceš sledovat.
Ale s CS linkem či Skylinkem neprohloupíš.

Je tu sice ještě otázka jak bude vypadat UPC pro přechodu na pozici 0,8W, počítám, že i oni budou mít nějaké HD programy, ALE ty datové toky co zatím mají na pozici 19,2 jsou zatím dost bídné (pokud plánuješ větší TV tak to rozhodně uvidíš).

šibal
Registrace: 8/2009

šibal: "počítám, že i oni budou mít nějaké HD programy,"

ty uz radsi nepocitej :laughing:

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

sibal

UPC nebrat - u mna je to jasne ako facka, ale tot jeden znamy je zavisly na ESPN, takze u neho zvitazil UPC.

JanoHels

Souhlasím velmi _ UPC nebrat. Byl jsem u nich asi 6 či 7 let. Jsou to ignoranti přes kvalitu vysílání, ta je vhodná na televize do 55 cm. Co jen jsem se s nima nadohadoval, akorát ze mne dělali vola, oni že mají kvalitní digitální vysílání.

Mám Skylink a jsem spokojen. Ne, že by nešlo dále zlepšovat, ale myslím, že dokáží zákazníkům i naslouchat. Jen jsem doufal, že se v HD objeví třebas TV Barrandouv, která do kabelovek dává signál v HD, no třebas příště.
Podle mne se vyplatí HD balíček a k němu ten Multi za zvýhodněnou cenu.

Nervoš

to JanoHels: já jsem neříkal nic o tom, že UPC je dobré, to by mě ani ve snu nenapadlo. Pro mě je jednička Skylink. R^
Jen jsem psal, že není jasné jaké bude UPC na 0,8W - tam jsou levnější kapacity - vše se to týkalo pouze kvality vysílání, Support nemůžu hodnotit-jen mám zprávy od , ze kterých vím že UPC rozhodně NE.

to alfasex: s těmi HD si povíme za rok ;) - třeba budu mít pravdu. Oni musí přijít s něčím novým jinak budou dead :dead:, což bych jim sice přál, ale oni se jen tak nedají.

šibal
Registrace: 8/2009

šibal

"Pro mě je jednička Skylink"

todle mi prijde jak kdyz decka v jaslich si vykladaji kterej bagr je pro koho Nr.1 :))) tydle pubertalni opinions si nech pro nakou 14rocni babenku ... ta bude hotova

a UPC, nech si prekvapit ...nic vic nic min ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

čo si zamestanec upcčka :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

1.SKY Link
2.CS Link
3.Digi tv
4.UPC Direct
T-Home sa pre mňa stane zrejme jednotkou keď vstúpi na trh,lebo má najatraktívnejšie programy. :8)

rafael
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra