![]() |
|
česká stopa zvukuDobrý den,u Homecastu S300 navolím u cizojazyčních programů český zvuk dle manuálu,český zvuk naskočí,já vše potvrdím a když přepnu na jiný program a poté se vrátím na tento,je zde původní zvuková stopa,nemůžete poradit,co udělat,aby tamčeská zvuková stopa zůstala,děkuji a přeji pěkný den. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuvyměnit přijímačZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuO aké programy sa jedná, aká družica ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuNemáš zapnuté v nastaveniach Dolby Digital ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuJde vesměs o programy na Astře 23,5/Eurosport.MGM a p./,po prvém naladění bylo vše OK,protože vypadla Astra 19,2,dával jsem továr.nastavení a začaly tyto potíže,ono to neudrží ani titulky. |
kleopatra
![]() |
|
česká stopa zvukuU staršich homecastov bolo treba v menu stb zadat u zvukoveho vystupu cestinu a bolo po probleme |
pawielko
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuNastav v menu jazyk zvukoveho doprovodu na cestinu. Pokud to prehodis primo v obraze, tak si to nepamatuje, stejne tak si nepamatuje L/P kanal u Novy a spol. Tyhle prijimace uz to maji za sebou. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuZvukovy vystup nastavit nie na slovencinu,ale cestinu.Potom ti to pojde a nebudes musiet stale prepinat audio stopu a ostane ti to v pamati s ceskym zvukom(audiom) R^ :) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
Tomik535Re: vyměnit přijímačTo, když nevíš, nebo neumíš, tak vždy doporučíš nový přijímač? U tebe bych si nechal něco namontovat! Homecast 3000 patří k velice dobrému standardu. Namontoval jsem jich stovky bez problému. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuKubík při své demenci zapomněl, že na něho přece dávno nereaguji.Zvláště zajímavá je jeho deduktivní schopnost poznat, že někdo neví nebo neumí. Ale chápu ho, raději ten přijímač vychválí, nejspíš se svým stovkám zákazníků už dopředu chce duševně omlouvat. @Kleopatra Radil jsem ti jiný z důvodů, které ti Ja popsal, mě se nechtělo. Tato jeho malá nectnost ti přece nemůže vadit, zvlášť když tvůj přijímač patří k "velice dobrému standardu". Bohužel ti už opravdu neumím vysvětlit, co tahle definice znamená a které přijímače tam patří. Nejsem totiž přesvědčen, zda ji nevymyslel nějaký úchyl. Ono totiž v dobách svého vzniku to možná byl kvalitní přijímač. Dnešní standard si už ale narozdíl od někoho, já představuji jinak. Takže se s tím můžeš pouze smířit, napsat si vlastní soft nebo koupit jiný. Zvláštní útěchou ti může být skutečnost, že Kubíkovi zákazníci se nemají o nic lépe než ty. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuJe to mé přítelkyně,všem to dali v baráku na společnou antenu,aniž by se zeptali,či to chtějí nebo ne.Já osobně bych si tento přístroj nepořídil,zdá se mi,že má dost vychytávek. |
kleopatra
![]() |
|
Tomik535Prosím tě, příště se vyjadřuj jen k věcem, o kterých něco víš. Tady to bylo bohužel zase vedle. :)))Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuS3000CR, jakozto nastupce kvalitnich a bezporuchovych eM150CR a eM200CICR se kvalitativne zhorsoval a zhorsoval. Prvni kousky - cca 1,5roku po ukonceni prodeje tech 150/200 byly zcela OK, sice soft mel nejake mouchy, ale v te dobe a ostatnimu zbozi byl opravdu OK. Po Humaxu to byl jeden z mala prijimacu, kde zcela bez problemu chodily Trade karty i Gitalky, mel celkem slusnou vybavu a prumerne slusny obraz. Sice napr. mel problem s ceskym EPG, to ale vyresil po kratke dobe novy soft pres OTA. Sice problem byla celkem absence setting editoru pro CR modely, ale ono tech par stanic sedalo poskladat rucne (tenkrat jich bylo na Skylinku i s placenymi snad kolem 10-12, tech par nemeckych z A1 jsem tam doladil rucne na znamych TP a navic se jich montovalo relativne malo.Ale kdyz si vezmu napr. problemy s FW - vypadek zvuku pri prechodu MONO/STEREO/DUAL, kdy je nutne prepnout na jiny program a zpet je tusim dodnes. Stejne tak nemoznost ulozit jine zvukove stopy a rezimu M/S/D-L-P neni zrovna prijemne. Presouvani a trideni programu po jednom je taky dost na prd, pokud bych mel takovymto zpusoben nachystat to mnozstvi prijimacu co odchazi dnes kazdy tyden, asi bych se z toho pos.... A navic ty restarty do tovarniho nastaveni po vypoadku napajeni me taky moc netesi. HW byly taky mnohem lepsi. Az cca do prosince 2007 reklamace tak na 1 ze 100, potom vyrazne vyse - cca 7procent. Cena v tomto obdobi spadla prudce dolu - nakupka byla az o 500Kc nizsi, kvalita ovsem take. Nejednou se prijimace vracely po 1-2 mesich s tim, ze sviti jen cervena LEDka a jinak je death. Pry se vyrabeji v Polsku, tak nevim. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: česká stopa zvukuAno,je tomu tak,vyhledávání a seřazení programů,to je činnost naprosto k uzoufání,světlé menu na obrazovce je špatně vidět,s tím zvukem to je mizerie. |
kleopatra
![]() |
|
![]() |