Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD/plazma 66-81cm do 12 tisic

Dobry den, prosil bych o radu s vyberem TV, nejde mi o zadne graficke "sportovni" orgie, je to pro matku do loznice. Prijem v soucasne dobe DVB-T, do budoucna samozrejme i DVB-S. Predpokladam, ze plazma v teto hranici asi nebude doporucena zadna, tudiz se klonim k LCD, ale rad si vyslechnu kazdou radu.

Vacul
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD/plazma 66-81cm do 12 tisic

plasma az od 37"

marek66
Registrace: 6/2006

Tim padem je definitivni, ze LCD.

Vacul

jsou i plasmy od LG s uhlopříčkou 32 palců, co se ale týká jejich kvality, tak to nevím (já mám panasonic o ulopříčce 37)

šibal
Registrace: 8/2009

Jestli nepotřebuješ vyšší rozlišení, vřele ji doporučuji. 32PG6000

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

LG leda tak mikrovlnku

marek66
Registrace: 6/2006

Od Panasonicu už ani zubní kartáček!
;-)

Martin79
Registrace: 7/2008

naj je SONY, ale to je uz vo vyssej cenovej :)

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

to marek66

mě by zajímalo, co tě vede k takovému názoru. Poděl se o zkušenosti proč né TV od LG. Já co jezdím po bytech, tak vydím LG LCD/plazma nejvíce rizšířenou, pak jdou vidět hodně samsungy a pak sem tam nějaký panasonic.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi
Registrace: 7/2007

Protože

LG patří mezi nejlevnější,proto je všude v bytech k vidění.Tedy z těch jakoby značkovějších.Ale většinou platí,že uměrně s cenou roste i kvalita,hlavně tedy obrazová-co jiného očekáváme od dnešních TV ne?

hobo
Registrace: 1/2007

to hoho

ano v tomhle máš pravdu, ale mě zajímá to co napsal marek66 - jestli má opravdu tak špatnou zkušenost s TV od LG.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi

@hobo

Většina plasem LG má kvalitnější obraz než Panasonic, to je známá věc.
Podle ceny se to nepozná, platíš především za značku, a teprve potom za číňany odvedenou práci na kupovaném výrobku.

P.S. Já nejsem fanda ŽÁDNÉ značky, kupuju očima, ne podle rad kamarádšoftů a jiných různých dalších -šoftů. Je mi jasný, že z televize PANASONIC lze udělat SONY nebo SANYO přelepením cedule.
;-)

Martin79

to hobo

promiň za zkomolení nicku.

pakusi

Vacul

Naposledy som inštaloval LCD Philips 32PFL5403D/12 a v spolupráci s DVB-S Topfield 6000CR velmi slušný obraz,doporučujem.

dylan
Registrace: 9/2007

Martin79:

Ale já to spíš myslím asi takhle-Panasonic není Kuro ne?Obdobně je tomu u LCD LG asi nebude Sony X nebo Sharp XS.

hobo
Registrace: 1/2007

nedavno jsem koupil TV LCD Finlux 32/785 za 11000,- a maximalni spokojenost,kvalita obrazu vynikajici

bbcman
Registrace: 12/2005

@bbcman

Finlux je u televizorů extratřída, s ním se ty japonsko-korejsko-čínské šroty nedají srovnávat.

Martin79

@hobo

Ale jistě, ale my se spíše bavíme o televizorech, ne o TELEVIZORECH, jestli mi rozumíš ;-)
Nejsme Antonínové, většina lidí si nebude kupovat vlajkovou loď toho kterého výrobce. Jednak kvůli obsahu šrajtofle u průměrného obyvatele tohoto banánového regionu, a jednak kvůli tomu, že při poruše přístroje platí přímá úměra:
DRAŽŠÍ TV = VĚTŠÍ ZLOST(= VĚTŠÍ RADOST SOUSEDŮ)

...takže radši střední třídu než KURO ;-)

Martin79

Martin 79

Dovol se zasmát tomu že LG/většina/má lepší obraz než Panasonic, na tos přišel jak? V hospodě s kamaráčofty? Nebo si poloslepej když napíšeš takovej blábol!Ale v jednom máš pravdu že LG je lepší oproti Panasonicu a to ve velmi zajímavé spotřebě.Ono mít u PAN.spotřebu cca260w a u LG cca 480w je docela rozdíl.To je topení ale proti gustu žádný dišputát.A máš naprostou pravdu že se bavíme o televizorech a ne o TELEVIZORECH.LG u mne není konkurence schopná televize, :)) R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

taková philipska od řady 5xxx taky není špatná a ani nevadí že je pouze hd ready, která se dá sehnat i pod 10000. Sám vlastním 5403d a nemůžu si stěžovat.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

to petr33

Já jsem Panasonic, kdo je víc! ;-)
Na to ti neskočím, každý kdo přes mrtvoly vychvaluje jednu značku a druhou zatracuje, je podezřelý.

JSI PODEZŘELÝ!!!
:-D

Martin79

vřele ji doporučuji 32PG6000

Super stoj za 11.300kč pokoukáníčko,než ty hnoje LCD samsung a Sharp fůůj Rv Rv Rv

pierrepetr

Nedávno jsem montoval 2x sat.u jednoho zákazníka,chtěli poradit co koupit do budoucna za TV,nerad toto radím,ale přesto jsem doporučil,dle rozměrů ve stěně max 82 cm ,výběr se zůžil na LG plazmu,všichni souhlasili a kde,no vycházím kde vám to vemou zpět,pokud se vám to nelíbí,do 30 dnů jedině OKAY bez keců vrátí peníze,nebo dají jiný TV.Asi po měsíci volá paní,stavte se tady koupili jsme novou TV a obraz je HNUS.Přijedu a koukám LCD SHARP HNUS obraz,nákup ELEKTRO WORLD za 20000kč.Vrácení nemožno.GRATULUJI a pořál jsem jim,aby si zvykli na HNUS.To není vtip,to je každodenní realita.

pierrepetr

Martin 79

Já na rozdíl od tebe nejdu přez mrtvoly já nevychvaluji jednu značku já píši FAKTA ale je vidět podle registrace že jsi asi v tomto oboru "1"Já na rozdíl mám s některými televizory skušenosti určitě takovouto televizi nikomu nedoporučím-ale at si každý koupí co chce.LG je výrobce mikrovlnek a ledniček a výroba tel. je přidružená výroba. Alaughing: ;P chytrej!!To je asi jako kdyby Škodovka začala fušovat do výroby traktorů

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@martin 79

LG je výrobce mikrovlnek a ledniček a výroba tel. je přidružená výroba. To jako fakt? A CD/DVD mechaniky do PC (v testech si vedou dobře) taky přidružená výroba? Jako pokud maj spotřební elektroniku jako přidruženou výrobu, tak to si v prodejnosti teda vedou dobře. Stou s potřebou jsi podle mne trochu ujel. Nedávno jsem se tady řešil koupi nové TV a zatím bez výsledku https://www.parabola.cz/forum/topic-40557/
Prostě hledám opravdový argument proč né LG (když je tu tolik zatracována)

pakusi

@petr33

Podle data registrace nic nepoznáš, to už by jsi měl vědět ty "odborníku". Toto fórum mám v záložkách prohlížeče možná déle než ty, řekl bych.

Já jsem si nikdy na této diskuzi na Všeználka nehrál, což se o tobě říci nedá ;-)

Martin79
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra