![]() |
|
LCD/plazma 66-81cm do 12 tisicDobry den, prosil bych o radu s vyberem TV, nejde mi o zadne graficke "sportovni" orgie, je to pro matku do loznice. Prijem v soucasne dobe DVB-T, do budoucna samozrejme i DVB-S. Predpokladam, ze plazma v teto hranici asi nebude doporucena zadna, tudiz se klonim k LCD, ale rad si vyslechnu kazdou radu. |
Vacul
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 148 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@martin 79aj jsem to ale mamlas. Spetl jsem si nicky, to patřilo petr33. Promiň.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@pakusiNo, to asi nebylo na mě, že?On ti neřekne, proč LG ne. Protože má asi špatné zkušenosti s touto značkou. A tak jí zatracuje. A dělá to velice nevybíravým způsobem. Já mám zase příšerné zkušenosti se značkou PANASONIC, ale své názory nikomu nevnucuji. Zato jeho by korejci hnali... Nebo číňané? :-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@martin 79orávě, že tady několik lidí plive na LG, ale nikdo není schopen napsat pořádný argument. Já jsem taky reklamoval svou plazmu od LG (vzáruce - výměna panelu), ale taky jede denně 18 hodin bez nějakých vad. S Panasonicem jsem zatím problém neměl, ale můj známy už si s paňasem něco užil. U mne je problém, že konkrétně v obraze nevidím znatelný rozdíl a tak hledám důvod proč jít do dražšího panasonicu a na LG zapomenout.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@pakusiNelze přece říci že TAHLE značka je horší, a TAHLE značka je lepší. Já jsem si taky s Panasonicem užil, ať už to bylo video, kamera, magneťák nebo naposledy televize. Nic nefungovalo tak jak mělo. Ale to neznamená že bych tvrdil, že je to značka špatná.V tuto chvíli mám LG 42PG6000. Měla nejlepší obraz ze všech TV v prodejně. A přes to, původně jsem si vybral Panasonic, která byla vedle. Za pár dní jsem jí vracel, měl obrovské množství vad, a odnesl jsem si LG. Nevadí mi že nemám "cool" značku, zato mám doma televizor, který má vynikající obraz a jede už skoro rok bez problému. Až si půjdu pro další krám do baráku, na značku se ohlížet nebudu. Zato si daný přístroj důkladně otestuji už na prodejně. A kvalita výroby? Ta je přece irelevantní. Po*rat se může cokoli, je jedno jaká písmenka to má v logu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
martineJ vidět žes blb na entou-kde já vychvaluji Panasonic?Bud tak laskav a přečti si laskavě jakékoliv recenze na televizory at jde o tv jakýkoliv!!!Kterýpak bude lepší?Nejlepší sou takoví lidé jako ty!!!! co musejí být za každou cenu inn a pak tady sekají patky.A když máš "vinikající obraz"/čím pak to krmíš?/ tak si tak je to tvůj problem. Takovejch vynikajícich obrazů sem viděl xy a ve většině jich bylo k zeblití, ale majitel si mlel sví.Víš vůbec ty zarputilej vychvalovači LG kdopak dodává do těchto topení panely/lcd-plazma/Když bys to nevěděl tak já ti to napíši.P.S. tak proč sis pořád kupoval věci od PAN když si tak stěžuješ? Je vidět že jsi ůplně mimo. Ty vlastně ani nevíš co chceš :laughing: konec blbům neni radno odporovat-kámoši ti v putice dají rady R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |