![]() |
|
Skylink a prodloužené promo multitaky vám někomu zapomněli vypnout to 10-denní promo Multi? někdo tady kdysi psal, že tyhle problémy se sice v minulosti vyskytovaly, ale už je mají vyřešený. ale není tomu tak. mám modul od technisatu, zápisy chodí dobře, bloker nepoužívám a přesto už dva dny chodí Multi balíček bez registrace.http://i33.tinypic.com/23tp9qv.jpg po přihlášení na stránce skylinku se ukáže jako aktivní jenom HD plus http://i34.tinypic.com/343n0yf.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multina moje modrej už dávno nejde HBO a csfilm🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiMně to nenechali ani o chvilku déle.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiale vždy má niekto šťastie žemu to nachajú dlhšie🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multinejspíš to bude nějak podobně, jak už jsem předtím psal. když tu kartu používáte jenom občas (já jí vždycky opráším tak jednou za tři měsíce, pak jí zase nějakou dobu používám a takhle pořád dokola) tak se zblbne natolik, že funguje dost divně. protože asi zřejmě na ní nedorazí všechny aktualizace, změny a podobněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiMěl jsem promo HBO a CSfilm do 10.10., poctivě vypnuto. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiHBO mi běží taky už 13.den (posílal jsem ty dvě SMS-ky skoro zároveň)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multimne jedno multi ide "nadčas" tretí deň, druhé vypli poctivo a HBO mám až do 22.10. neviem prečo až o 10 dní dlhšie (mám to v potvrdzujúcej SMS-ke) ale mám. |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multito je dokonalej bordel. mně teď asi před půl hodinou odmázli celý to multi, ale zůstaly mi dva viasaty a jimjam :laughing: což je dost divnej balíček. prostě ta karta je nějaká zblbnutáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiA co takhle zavolat na zakaznickou linku? Ale pokud mas problem, ze mas neco navic tak dej cislo karty a ja to fofrem zaridim, aby ti to smazli ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multiChtěl jsem si objednat ochutnávku Multi z druhé karty a nemůžu to na jejich stránkách najít.Jak a kam se to prosím posílalo ? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Nervoš: Ochutnávka multi na modré skylink kartěklasicky na: 9035507 formát zprávy: SKYLINK MULTI číslokartybezmedzier |
PAFKA
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
Pafkadíky, už to maká, za 10 vteřin aktiviváno, nechápu ??? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Skylink a prodloužené promo multi:-/ hm, to je umění, udělat něco přesně podle návodu ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |