Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Bude MTV CZ placená?? Snad ne!!

Na konkurenčním webu se o tom žhavě diskutuje. Co si o tom myslíte vy? Pokud by českou verzi MTV zpoplatněli, nevěřím, že by si tento kanál lidé masově platili. Stačí, když bude běžet v systému Cryptoworks a divák jí nalezne pouze ten, co má kartu Skylink / CS Link. I když Skylink se sice ještě nevymáčknul, zda tento kanál vůbec zařadí!!! Což jim dosti vyčítám, takhle nás napínat :)

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Bude MTV CZ placená?? Snad ne!!

Asi jako mtv ukraina nikdy jsem tam nevidel nejakej klip (jedno jakej) spis lifestyle kanal s hlavickou mtv (takze zadne klipy)melo by se to spis jmenovat Nova Enter..jako zabava)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MTV czech vs. british

...mám taky spíš obavu o programovou nabídku české MTV. Souhlasím s orbitalem - regionální verze jsou paskvily, rakouská, německá, kdykoliv tam kouknu, běží tan nějaká prapodivná (nevhodné slovo)ní zábavná talkshow, nebo jak to nazvat. Mám MTV unlimited, všechny kanály vysílaj hudbu a zase hudbu.....Bojím se, novácká MTV nebude mít, bohužel, s tou ostrovní pramálo společnýho :(( Ale ono to vlatně ani nevadí, k MTV patří i ta angličtina, bez ní to nikdy nebude MTV v tom pravým slova smyslu. Komentář k UK Top 40 v britské angličtině, to prostě lahodí uchu :-)

kmasek
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra