![]() |
|
Jak z 1 udělat 2 a naopakProgramová vlajková loď Sportu 1 španělská La liga se od tohoto týdne přesouvá na Sport2,NHL exklusivně na Sport2.Nechci proklínat italskou ligu které si od tohoto týdne bohatě budeme užívat,ale pokud má nějaký program v záhlav1 1,očekával bych ,že tam bude to nejlepší.Na druhou stranu je mi jasné,že od Sportu TV je to tlak,nebo bude tlak od dívákú na providery,především Sky linku.Já jsem ovšem velmi sklamaný,ale CS link, který mě pravděpodobně bude doporučovaný, si kvůli tomu objednávat nebudu.Toto je můj soukromý názor. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Jak z 1 udělat 2 a naopakTak se zkus obrátit na sport1tv@sport1tv.cz, zajímalo by mě, jaké měli oficiálně důvody ke změně... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Jak z 1 udělat 2 a naopakešte dobre že mám total/multi R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Jak z 1 udělat 2 a naopakneni dobré byť závyslí len na jednom balíku lebo furt bude niečo chýbať🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE:Přesně o tomhle mluvil Glisník o Sportu 2 a jeho zařazení nikdo nám nezaručí na delší dobu co se na sportovních kanálech za rok,dva bude vysílat na co zakoupí práva ,a není to ani rok a je to tady na italskou ligu jim s.e.r.u ta je o ničem ,ted by měl sky link odstoupit od smlouvy protože exkluzivita programu která byla na Sport 1 (vlajková lod) přešla na Sport 2 který se asi nedaří prodávat.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Jak z 1 udělat 2 a naopaksice to mam na UPC (predplacena karta), ale toto je fakt bordel !!! SPanelksa liga je nejhezci a oni mi to zrusi :fuming: Kvuli tomu jsem si tu kartu kupoval :((( |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Jak z 1 udělat 2 a naopakSice mě nejvíc baví anglická liga, nicméně třeba El Clásico by taky nebylo k zahození. K abonentům to není dvakrát slušné, ale cíl je jasný - přitlačit třeba Skylink nebo O2 k zařazení do nabídky. Zajímavý argument v dilematu Multi vs. Total. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
![]() |