, sekce: Skylink |
|
Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku na SK ?Zjistil jsem, že všichni majitelé karet Gital (CS Link) mohou sledovat Jojku a Markízu, stačí jen zaslat SMS pro změnu státu na SK. Tyto slovenské programy pak poběží a nebude to na úkor jiných programů - všechny dosavadní zůstanou. Díky předem. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE:Bude to zajimavé až ten region na kartách zapnou ,na skylinku prostě přestanou jít slovenské programy na české kartě a obráceně - OK nic se za to neplatilo,ale pokud cs link už ted za to chce sms jestly je to pravda ,tak co bude chtít potom až majitelum karet v česku přestanou jít české programy,a ono to ani zas tak dlouho trvat nemusí viz.situace na Slovensku,myslím že se čeká jak to dopadne s tou Primou a pak bude precedens a pojede to ráz na ráz.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku n...Vím přesně, co se stane a nebude to žádná tragédie. Všichni se zase přestěhujem na svá původní bydliště. R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku n...Tak já to mám pořešeno Skylink Sk a Cs link cz. Není o čem :) Ať si přepínají jak chtějí :)Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
|
|
Buď jsem idiot nebo se tazatel dnes probudilhttps://www.parabola.cz/clanky/3361/karty-gital-s-novou-funkci-zmena-regionu/tato funkce funguje řádně od 5. prosince loňského roku jak ze SR, tak i z ČR číslo SMS máš napsané v článku, nechápu ten dotaz, jako takový Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
@dejfJako prodejce bys tyto údaje měl znát už dávno anebo vědět kde je hledat a ne se tady zbytečně ptát. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
RE: Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku n...Díky, vím, byl jsem zaneprázdněnej a potřeboval jsem to vědět rychle :-/Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|