Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku na SK ?

Zjistil jsem, že všichni majitelé karet Gital (CS Link) mohou sledovat Jojku a Markízu, stačí jen zaslat SMS pro změnu státu na SK. Tyto slovenské programy pak poběží a nebude to na úkor jiných programů - všechny dosavadní zůstanou. Díky předem. R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE:

Bude to zajimavé až ten region na kartách zapnou ,na skylinku prostě přestanou jít slovenské programy na české kartě a obráceně - OK nic se za to neplatilo,ale pokud cs link už ted za to chce sms jestly je to pravda ,tak co bude chtít potom až majitelum karet v česku přestanou jít české programy,a ono to ani zas tak dlouho trvat nemusí viz.situace na Slovensku,myslím že se čeká jak to dopadne s tou Primou a pak bude precedens a pojede to ráz na ráz.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Jaké SMS číslo a tvar pro změnu CS Linku n...

Vím přesně, co se stane a nebude to žádná tragédie. Všichni se zase přestěhujem na svá původní bydliště. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tak já to mám pořešeno Skylink Sk a Cs link cz. Není o čem :) Ať si přepínají jak chtějí :)

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Buď jsem idiot nebo se tazatel dnes probudil

https://www.parabola.cz/clanky/3361/karty-gital-s-novou-funkci-zmena-regionu/

tato funkce funguje řádně od 5. prosince loňského roku jak ze SR, tak i z ČR
číslo SMS máš napsané v článku, nechápu ten dotaz, jako takový

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@dejf

Jako prodejce bys tyto údaje měl znát už dávno anebo vědět kde je hledat a ne se tady zbytečně ptát.

sirda
Registrace: 11/2006

Díky, vím, byl jsem zaneprázdněnej a potřeboval jsem to vědět rychle :-/

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra