Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Prehravani AVI souboru z FAT32 HDD - mimo misu ?

Dobry den, uz dlouho si lamu hlavu s problemem, ktery mi ani google zatim nepomohl vyresit. Jedna se o stazene nahravky z kamery (DV) do formatu .avi.
Asi 90-ti minutova nahravka ma velikost avi souboru cca 20GB. V pocitaci si muzu pekne prehrat, protoze mam HDD naformatovany na NTFS. Ale chtel bych si to prehrat na normalni televizi a chci pouzit externi HDD pripojeny k satelitnimu prijimaci Vantage. Ale ten podporuje pouze disky formatovane FAT32, ktere limituji velikost AVI souboru na 4GB, myslim. Takze i filmy nahrane ze satelitu jsou rozdelene na vice souboru, ale pri prehravani se to nepozna.
Vim, ze je technicky mozne si tu nahravku z kamery (celkem 20GB), rozdelit na vice souboru a preneset, treba pres flashku, na ten HDD k Vantage. Ale daji se ty nahravky tam zase nejak spojit, aby to pri prehravani vypadalo jako jeden soubor ?
Snad jsem se vyjadril presne a dekuji predem za jakoukoli odpoved.

RBL
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prehravani AVI souboru z FAT32 HDD - mimo...

Ano nektere sw to umi napriklad Anidemux funkce pripojit. R^

chocholos
Registrace: 11/2007

A jsi si jistý že Vantage přehraje DV avi? Já bych to zkomprimoval do MPEG2TS a těch 90 min. bude určitě kratší než 4 MB.

visper
Registrace: 5/2008

4 GB samozřejmě.

visper
Registrace: 5/2008

Diky za odpovedi. Avi ucite prehraje, to je vyzkouseno. MPEG2TS me nenapadlo, zkusim najit nejaky program na prevod z Avi. Diky jeste jednou.

RBL
Registrace: 12/2006

a RTAV?

Vie niekto poradiť s formátom RTAV?

TOMAšKO
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra