![]() |
|
Digi HBOmoze mi niekto povedat,preco cim castejsie davaju k filmom titulky,ktore sa nedaju vypnut.osobne mi to dost vadi. |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Digi HBOnejspíš jim to ještě nikdo neoznámil. všichni si stěžujou na fórechVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
dysanuz som to tu pisal nedavno, no ale odpovedi som sa nedockal, proste su to pakovia a este zako chcu aby im ludia platili za premiovy balicek |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Digi HBOnevedomosť je ludska vlastnosť, ale prečo do pak im nadávať? Su ludia ktorí majú film radšej v originálnom zvuku. A ďalší sa chcú naučiť reč. Preto sa napr. V nedelu premiera filmu vysiela v českom dabingu a v stredu ide s titulkami, to je všetko. Dá sa to vydržať :)))nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
Až na tože DIGI to jaksi nemá jenom ve středu.Tam je to jak to někdo někde zmrší.Co se dá od nich vlastně předpokládat. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Digi HBOcelé Digi ...nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
@ dysanmne sa to v živote nestalo aby mi tam behali nejaké titulky, a tiežmám digi HBO balík celý oficiálne, nemáš to nastavené v menu príjmača?3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 157 |
![]() |
|
RE: Digi HBOmyslím že je to služba pre nepočujúcich |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Digi HBOPokud je to česky mluvený, titulky nejdou. Něco jiného je, když je film v původním znění, jsou přidány české titulky. Tak to mám aspoň já oficiálně.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Digi HBOMě to tam na Digi taky strašně vadí,oči již automaticky sledují titulky a rozptiluje to od děje.Mám sat GI a vypnout to nejde, aspoň jsem na to nepřišel jak pokud to tedy jde nějak vypnout. :(Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 095 |
![]() |
|
![]() |