Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

SCI na Sirius-pořad

Zdravíčko,
chci se zeptat,jesli se někdo díval předevčírem na tento kanál asi kolem 10.hodiny?Byl tam zajímavý pořád Slavjanskij sojuz (Slovanský svaz) a o vytvoření nové říše.Viděl jsem jenom konec,ale plán je to veliký.Chtěl bych to vidět celý.Viděl to někdo?Díky za odpovědi a názory.

Foma
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SCI na Sirius-pořad

To jsou myšlenky do 18 století.Dnes už trochu pokročila doba,máme evropskou únii.Teď ještě po vzoru USA,společný jazyk.Amerika Anglii porazila,ale jazyk si ponechala.S tohoto by si měla Evropa vzít příklad,jinak se nikdy nedohodnou.

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

Východní vítr a východní styl-styl západní nuda a smrad,málo sil!!!

Foma
Registrace: 1/2009

díky za tip na tu stanici. to mi nějak uniklo, že něco takovýho tam vysílá. zase něco novýho, že jo, já takovýhle šílenosti vyhledávám. a je tam taky občas nějaká slovanská předkřesťanská hysterie a kultůra. to mi příde největší tragédie, že my dneska ani nevíme skoro nic o našich nejdávnějších předcích. protože to všecko se prostě vytrhalo jako plevel ve prospěch tý importovaný filosofie, která postrádá to, co dneska spousta lidí hledá. nějakou návaznost na místní prostředí, přírodu, předky a tak.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ke všemu ještě to!

knawi
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra