Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

=POCHVALA=Opticum Multiroom - na 2 TV

"POCHVALA"Opticum Multiroom - na 2 TV,z historie,asi před měsícem jsem montoval tento shit co si zákazník koupil v Makru,dnes ráno paní volala,že na jedné TV ji jdou jen nekodované programy,řekl jsem jí ať vyreklamuje přijímač,v poledne volala,že to má doma,abych jí to nastavil,po hodině blbnutí to samé,řekl jsem jí znovu reklamovat,ani jsem si nedovolil nic účtovat,káva byla dobrá,večer volala,abych přijel,že má nový další přijímač,naladím a OK vše fungovalo i EMU z MAKRA,fakt doporučuji všem šetřílkům,výborné šroty to kupujte.

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: =POCHVALA=Opticum Multiroom - na 2 TV

https://www.parabola.cz/forum/topic-41148/

Od té doby zatím klid ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Takže mě to čeká za 14 dnů :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to je výhoda pro nás,reklamace u prodejce,ale ušetřili,možná ,trochu,nebo taky ne

pierrepetr

Na tom se opravdu ušetří, týká se to zejména těch co do toho Makra jezdí 50 km. Taková cesta tam a zpět osobním autem přijde minimálně na 500,- Kč. Když potom jede dvakrát reklamovat, tak jenom za tu cestu by měl už skoro celý slušný přijímač. Ne nadarmo se říká "laciné, dvakrát placené"
Takže si pamatujte, kupujte jen laciné rohlíky, ty můžete ihned ochutnat nebo o tolik nepřijdete.

grupen
Registrace: 5/2008

Tyto šroty žádný odborný prodejce, který tomu rozumí nedodává... Rv ;P

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Důvod proč to nakonec montujete?
Co to je za filozofii?
Označíte to za šmejda, nikdy by jste to nedodali, ale v součtu tam několikrát jedete a snažíte se to rozběhat.
Vždyť jde zákazníka odmítnout se slovy "takové zboží ať montuje makro"

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Omyl, já je prodávám a instaluji již třetím měsícem a vše funguje bezvadně! Komplet pro dva účastníky (MultiRoom, Monoblok Twin, karta Skylink bez omezení, parabola 80 Fe, konektory atd.) jen za 6990,- - cena dobrá a přijímač také. To, že někomu to blbne neznamená hned, že je to běžné u všech.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Lepší je použít dva samostatné přijímače, připojovat dnes TV přes RF výstup je krok zpět. Další problém může být ta čtečka Conax s dolepeným Cryptoworksem, to se uvidí až začne Skylink testovat Irdeto. Za podobnou cenu je komplet Showbox multirom s možností PVR apod.
http://www.kramky.cz/digitalni-televize/komplet-multiroom-pro-dve-tv
Od toho čínsko-polského šrotu raději ruce pryč :))) ;P

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

ale ať si kupujou šroty, mě je to celkem jedno. Nejdřív zavolaj co na to říkám - nedoporučím. Týden klid, sami si namontujou konzolu, natáhnou koax, navrtaj dírky do plas. oken. Potom mi volaj, že to nejde a jestli se na to přijdu kouknout. Příjdu, přehodím TWIN, otočím dish, v stb zapnu DiseqC naskenuju, doplním TP na 23,5 a zaúčtuju si celou montáž a oni jsou rádi a pěkně mi ještě děkujou. Potom se pokazí přepínač, LNB a stb, ... zase příjdu vyměním a tak dokola. Jednoho dne si ode mě koupěj něco normálního a od té doby o nich neslyším.

Nejmenujou žádný přijímač, protože i mezi levnými se najdou spolehlivé a na 100% funkční mašiny a někdy jsou lepší jak ty " lepší "

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

tak tak R^ R^ R^ :))) :))) :)))

pierrepetr

ale sak je za babku ;) :)))

jopo166