Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage a zaloha settingu

Kúpil som Vantage HD 6000 s FW 25201 a chcem si zálohovať setting.Uložil so dáta na flash disk a keď ich otvorím ChanelEditor tak sú napísane korektne názvy kanálov ,ale stĺpec Provider je prázdny , Frek.0 ,Symbolr. 0. Keď to skúšam cez kabel (null modem )v ChanelEditor a SetEditor tak to hlási chybu spojenia ,pritom kábel je dobrý.Vie niekto poradiť ,čo s tým urobiť , aby to fungovalo?Ďakujem ochtným za radu.

notna
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Vantage a zaloha settingu

Používáš špatný editor, dej mejla, pošlu Ti co používám já.

decmen
Registrace: 2/2008

RE: Vantage a zaloha settingu

Ale , keď otvorím iný setting stiahnutý z internetu v tom mojom editore, tak je tam všetko O.K. Mail:s.fucek zavinač atlas.cz

notna

Odesláno ,když tak se ozvi.

decmen

decmen

nechceš mě taky něco poslat??? :8) mám toho málo a nevím co s tím,kdyby byl setting třeba od 53E do 34W vyzkoušel bych ho.Kouknu na co se rád díváš :razz:,třeba se mi to bude líbit.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

poslal jsem mu editor - ne setting :))) děláš něco ? :)))

decmen

decmen

jo,jsem v terénu v Letohradě a pěkně zmrlý!!jedu domu,teď je čas si hrát se satelity !!mám pro sebe 3 dny na to zase něco vyzkoušet.Proto mi pošli Tvůj setting,já Ti pošlu svůj,kouknem na to!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to decmen

Ďakujem za pomoc,funguje to.Zistil som zaujímavú vec,ten ChanelEditor otvori setting stiahnutý z netu a uložený v PC korektne.Keď ten istý setting uložím na Flash a dám otvoriť,tak už tam niesu frek.,provided,symbolr.

notna

notna

Hlavně když to fachčí, tenhle si sám i dokáže pokecat s lyngsat - uvidíš že toho umí dost R^

decmen

Prosím napište o jakou verzi editoru jde. Díky

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Fritzmeierův editor ver.1.8

decmen

Zdar decmen mozez mi poslat ten Fritzmeierův editor ver.1.8 ma email deceive@seznam.cz dakujem.

deceive
Registrace: 9/2008

@deceive

Odesláno R^

decmen

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra