![]() |
|
SPAM: @007 a D2MACPíšu sem, protože původní vlákno některý z adminů uzamkl a do redakce psát nechci, neboť by to bylo neveřejné.D2MAC respektuji, ale Ty jsi směšný posera, na jednu stranu chceš udržovat pořádek a na druhou stranu máš strach mě dát banán, protože bych si mohl stěžovat u redakce? Pokud si za svými činy stojíš, tak nemáš důvod se podobných mailů obávat a můžeš se nad ně povznést (ale to Ti nejde, musel ses v předchozím vlákně vyplakat, co?). Podle mého na admina prostě nemáš, jen jsi dostal MOC a ta Ti stoupla do hlavy. Samozřejmě, souhlasil jsem s pravidly, ale to neznamená, že pokud se mi něco nelíbí, že budu držet hubu. Já redakci určitě psát nebudu (nestojíš za to), takže mě můžeš klíďo píďo vyrazit (obzvláště teď, za založení tohoto tématu) a jelikož nejsem ten typ "vyhodí ho dveřmi, vrátí se oknem", máš šanci se mě zbavit navždy. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: SPAM: @007 a D2MACR^ R^ R^ |
JohnCenaD
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: SPAM: @007 a D2MACAjaj, vypadá to tak že black list bude mít nové kandidáty. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@skynettProč ajaj? Píšu to s plným vědomí, že mě může vyrazit. V minulém vlákně (https://www.parabola.cz/forum/topic-41638/) 007 psal, že mě na BL nedá, protože bych si mohl stěžovat redakci (dokonce se tam vyplakal, že to udělal Jarpet). Pokud to dělá správně, neměl by se ničeho obávat.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: SPAM: @007 a D2MACToto forum bylo vytvořeno pro řešení problémů kolem satelitní techniky, nikoli na vyřizování si osobních účtů, na řešení osobních sporů je nejepší POKEC. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: SPAM: @007 a D2MACPánové,už by jste toho mohli nechat,připadáte mně jak malý kluči na písku,když si jeden druhému rozšlapává bábovicky.Už jste dospělí,tak se podle toho chovejte.Tak se přece v životě věci neřeší,jen se zakládají další problémy.Tolerance je vlastnost,kterou asi neznáte a samy se jí dožadujete!! :laughing: :bomb: ;P :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
@skynettSouhlasím s tím, proč bylo vytvořeno toto fórum a všem UŽIVATELŮM (admini mají jiné možnosti), kterým tento způsob vadí se omlouvám.Nejde o osobní spor, nelíbí se mi způsob administrace tohoto fóra. Také vím, že to je subjektivní a že můj názor nemusí nikoho zajímat a že můžu táhnout jinam, ale také nemusím mlčet. Proč jsem to udělal takto, jsem vysvětlil a vím, že jsem tím porušil pravidla. Toť vše Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@zzanerTaky názor, já ho respektuji, ale ne docela chápu o jaké toleranci mluvíš? O toleranci činů 007, nebo o toleranci vůči uživatelům, kteří trošku "zahnou" mimo pravidla, nebo se dovolí ozvat s kritikou? Tolerovat činy 007 bohužel musíme, neboť kdo se ozve, dostane padáka, tolerovat uživatele můžou jen "vyvolení", jen někomu to moc nejde.Proto nemlčím Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: SPAM: @007 a D2MACzase na druhou stranu je ale škoda toho puberťáka v sobě hubit. tuhle chybu dělá hodně lidí. aby z nás nevyrostlo něco jako václav moravec, že jo, to je věčná hrozba. když se to budu snažit navázat na nějaký satelitní věci, tak stanice history chnl je asi nejlepší právě proto, že se tam vedle seriózních věcí vyskytujou i dokumenty o ufoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondA vo tom to je, najít vyváženost, což dle mého 007 není a někdy kolem sebe zbytečně kope, jen když se mu něco nelíbíJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@vortimondHistory CH super, jak SD tak HD R^Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Je to o tom,jen dostanu trochu moci už si kupuju bič,neb jsem rychle zapoměl kdo sem byl předtím,typická naše vlastnost/česká/,že nás všude mlátí po hubě-nastavíme druhou tvář a namažeme hlavu indulonou,jsme jak stádo baranu,už od Bílé hory.Jackal R^Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
@JackalTak uděláme to asi nějak takto:Za to, že ten BAN vyloženě chceš, zbytečné téma, spam, nerespektování admina 007, nepěkné vyjadřování se na jeho adresu, a za to, žes nevyužil formulář "připomínky k webu" a SCHVÁLNĚ to dal do diskuse ti dám 14 dní a toto vlákno zamknu. Budeš mít čas zhodnotit některá svá stanoviska a zvážit případnou další účast ve fóru. 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |