Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

vantage 6000 HD

Dnes jsem zakoupil přítroj vantage 6000. Jsem teda hodně zklamanej. Obraz super, ale u firmware ver 2.52 se mi přítroj po stiknutí tlačitka menu většinou sám restartuje nebo se sekne a u firmware ver 2.53 teneto problém odpadá, ale zase se mi tak po 5 minutách ztíši sám od sebe zvuk na nulu a musím přístroj vypnout a zase zapnout. Existuje vůbec nějaký funkční soft pro tento přístroj. Nebo lze nějak tyto problémy odstranit?

ravenlord
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vantage 6000 HD

Od kud je - výrobní stát? Originál nebo umatlanina ?

CES
Registrace: 4/2007

Výrobce je Korea. Je to koupený u nás přímo od ofic. distributora.

ravenlord

ravenlord

nepomlouvej Vantage,až jsi ho omakáš,uvidíš,že je to jeden z nejlepších přístrojů.Jestli chceš mít vše OK,začni softem 024410,otvírá karty a moduly perfekt,PVR ok, a když Ti pošlu keysdata,které tam vložíš přes flasch,tak Ti pojedou i švédské,dánské a norské programy v EMU ve Viasat Sirius 5E.mimo jiných programů,které na VANTAGE lze sejmout.To Ti mohou potvrdit hoši od Vantage MILAN C atd.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

ravenlord

Dej email a během zítřka dáme ten Tvůj přístroj do takového ažuru,že se budeš divit.Teď jsem tady měl hocha,který měl stále nějaké problémy ,přijel až z Berouna a odjížděl spokojen se vším všudy a má to připravené od mého kolegy i pro sdílení.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Email je HDU@seznam.cz. Já přístroj nepomlouvám, jen mi štve, že to takhle blbne. Ale díky za pomoc

ravenlord

ravenlord

Ráno se Ti ozvu,připravím vše potřebné,jenom potřebuji vědět,jakou máš parabolu,jestli máš motor,nebo né,a co je tvoje priorita na to chceš nejvíce koukat,t.j jaké družice zvládneš.jINAK JESTLI MÁŠ Skype tak vše OK,telefon až přes email!!!A uvidíš jak to bude frčet!!!

hery

HDU@seznam.cz. tento email

mi ukazuje,že nelze na něj nic poslat,je špatný!!!,nevím proč.

hery

Parabolu mám Gibertiny 85 cm, motor sg2100 a koukat budu na skylink, manželka někdy na digi a ještě Astru 19,2. Prostě klasika, občas si rád pohraju s motorem a projedu různý družice. Mimochodem motor jede skvěle podle starýho dreamboxu 5620. Je to fofr. Opravdu moc děkuju za pomoc

ravenlord

Tak zkus Dhavlena@seznam.cz Díkes

ravenlord

Buď zdráv Hery,to je dost, že si se vzbudil v brlohu a neuložil trvale k zimnímu spánku. Já jen jestli ten Vantage není "Made in Romania, Bulgaria, ....atd".

CES

CES

Toto nemohu potvrdit,ani vyvrátit,dle kolegy ravenlod je to kus vyrobený v Korei t.j.,že to bude běžný přístroj v origoš.
S tímto přístrojem nemám žádné potíže,ani mě nezaskočí žádné anomální věci,mám ho rád a i když využívám další kousky jako je OCTAGON 918 HD,nebo FERGUSON,a nebo AZBOX elite,tomuto přístroji se snažím věnovat s plnou odpovědností a jak říká ZORBAS,lepší a kvalitnější stroj jsem ještě neviděl.I když ostatní umí stejnou záležitost,tak vytrvalostně a při použití daleko kvalitnějších materiálů a součástek,Vantage má stále navrh./proto je asi dražší,toť jen můj názor dle vyzkoušených a provedených zkoušek a podrobnostních prohlídek provedených zapojení a aplikací uvnitř přístroje!!!!Není odfušován!!!jako jiné přístroje,které jsou tak na dva roky za mrzký peníz!!!

hery

Hery

a co vantage 7100 TS,potřebuji combo,EMU mi v celku nic neříká ,jedu na 2 karty+budoucí dvb-t z polska,poradíš?Děkuji!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

TO Hery

Ano souhlas,já pomalu obhlížím HD saty a Vantage je špice a Lynboxe neznám. Jinak Vantage, Optiboxe,Ostagony, Ferbusony a Opticum na netu porovnávám. Jo náš kámoš Decmen jde na Aukru po Opticum 9500 HD 2CI 2CX E plus, byla konzultace. Ahoj CES.

CES

@CES

Ale s cenou to přehánět nebudu, to si pro něj radši zajedu do Polski :))) jinak Hery, tamto se přes noc nerozsvítilo :fuming: , teď jedu do PL tak se po obědě ozvu, zatím čau R^

decmen
Registrace: 2/2008

Oprava zdroje H5400

Která dobrá duše mi dá do kupy mého už hodně letitého kamaráda, ještě se mi ho nechce vyhodit do starého železa.Bydlím nedaleko od Plzně.

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

RE.Humík

Jejda kam jsem to poslal, moc se omlouvám, ale mám i Vatage 6000HD.... :8)

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra