![]() |
|
VANTAGE SETTINGMohl by mi někdo zaslat na email HDU@seznam.cz setting pro vantage. Nedaří se mi naladit nějaký kanály. Děkuji za pomoc |
ravenlord
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
VANTAGE SETTINGjo už Ti tam něco posílám!!!Zkus a pak si to uprav dle své obliby.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: VANTAGE SETTINGahoj hery bolo by prosim ta poslat ten tvoj setting aj na tuto adresu deceive@seznam.cz pre prijmac Vantage 8000 hd len neviem ci to ten prijmac spracuje cez usb.dakujem. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
@deceiveAhoj, poslal jsem Ti ten editor. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
deceiveTo co jsem Ti poslal tak přes USB vše OK,dostaneš to do přístroje bez problému.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryprosím ťa pošli aj mne setting aj kyes data na Vantage,ak môžeš.Diks.fucek@atlas.cz |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
notnaPošlu Ti ho,ale pokud nemáš karty různého druhu kodování od CONAX,N3,IRDETO2,Tak otevřeš pouze co je v Cryptowoks na skylink a to co mám udělané v EMU Biss a videoguard,když Ti dám i keysdata./to znamenářeky,bulhary,holanďany,ARTshowtime,PINK TV,Turky atd. budeš mít tmu.Proto je vždy dobré,aby měl každý svůj setting,dle toho na co je zařízený a co bude koukat.To že jsem posílál setting ,system a datakeys chlapcům,kteří měli problém se samotným přístrojem,aby se jim to rozjelo,když tam nemohl nic dostat,to je jiná věc,on to ostatní pak vymazal a použil jen to co jelo a upravil si to podle sebe. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
![]() |