![]() |
|
parabola toroidna verzus multifocusake mate skusenosti, ktoru zvolit? zatial mam astra 1, astra3, sirius, thor 0.8W chcel by som este zo tri pridat...ktoru mam zvolit na cene nezalezi. |
admonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusPokud ti na ceně nezáleží a chceš míti maximální kvalitu tak jedině T90. R^ Potom už jedině jednu parabolu na pevno a druhou(samozřejmě co největší)na otáčení.Pokud je to na více Tv tak je to "jasné".Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusJednoznačne toroidka.Tiež som mal multifocus na Gibertinke 1OO.Teraz som to zmenil a som spokojný... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
VISIOSAT BIG BISATTo je také jedna z možností. Příští týden zpracuji její test a recenzi pro zdejší server. Je sice o něco dražší, ale zase nabízí o něco víc než ostatní, běžně prodávané multifokální antény.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusMam T90 osazenou 12LNB a mohu řict že bych neměnil rychle přepinani mezi programy,stabilni signal na všech LNB. Vypadek jen dvakrat do roka při opravdu silne bouřce.Ostravsko! :8)T90, 13ks LNB,Topfield 7700 HD, Homecast 3000CR, Maskom 1110 CR-CI.
|
Hetfild
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocushetfild mas to zaujmave a nechce sa mi zdat ze iba dva krat do roka :Odream 500, a 8000 sg2100 gib.90
|
roman112
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusi ja mam Multifocus a za rok 2009 som nemal vypadok ani raz.Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
Visio Big BisatSaxon: Zatím se mi válí do kolaudace ve sklepě a docela mě zajímá jestli ten plast unese 8ks LNB Quad(ALPS):-). Zkus ji pořádně provětrat, oproti ocel.plechu by neměla časem korodovat a je hlavně při srovnání s klasickou T90 lehká.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
Visio Big BisatI přes vyšší cenu se držáky pro 8ks LNB musí dokupovat zvlášť, myslím, že k anténě se dodává jen 5ksVU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
meduzkatakze Tvoja volba by bola aka? |
admonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusDodávají se pouze 4 držáky a myslim si, že srovnávat ji s T90 neni na místě, to je jiná kategorie.Když srovnávat, tak s E-85 a podobně. @meduzka - taky jsem na ni zvědavej, ještě jsem ji neměl čas ani vyndat z krabice a to ji mam doma už 4 dni... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocusJsem hodně zvědav, práší se mi na ní už tři měsíce kdesi v dáli a zatím jedu na klasickém MF na provizorní 80cm. Parabola je lehká a zdá se pevná a jen mě děsí zátěž 8ks quadů i s kabeláží.Nastavení a rozestavění(myslím, že je stabilní a kvalitní) lnb na MF lze získat na stránkách výrobce. Je to vhodné pro začátečníky, ale zrovna tak pohodlné pro montážníky.Přístupové údaje lze najít na Internetu, jinak je dostává pouze montážní firma(obdržená odpověď). Spíš by to mělo bý obráceně, ale svědčí to o profesionalitě a znalostech montážních firem v GB :-)S těžkým T90 hovadem se mi nechtělo na střechu v budoucnu tahat. Těším se na recenzi a hlavně zkušenosti od Saxona v reálu. Tato parabola supluje ocelová, možná časem korodující monstra s vyššími nároky na ukotvení.Nic proti T90. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
Hledám kontakt na Saxonastačí e-mail.Díky Saxone. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: parabola toroidna verzus multifocussatelity zav mmaudio.cz, budu az pozde vecer.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |