Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

FOTBAL HOLAND OK,-LIVE

Na POLSAT Futbol v N3 a v HOLAND Eredivisielive1 Irdeto2 CANÁL holland perfekt fotbal PVS 16 min. 0:0, útočný fotbal,pokoukáníčko ok.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: FOTBAL HOLAND OK,-LIVE

................:)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

a co to je ten HOLAND holland nebo jak ze tomu rikas ?? ja zadny takovy stat neznam.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Prosím tě, nevíš co teď právě dávají na Polsat 2?

skynett
Registrace: 8/2009

skynett

Tylko milošč Film,serial obyčajný!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

bublajs

Je tady vidět,že znáš HO-VNO!!!a viděl dvě!!! :laughing: :laughing: Takový jak seš Ty hmmm ty mám rád!! R^

hery

je videt, ze to co rikas ses sam. na to jaky ze sebe delas hogo fogo si docela slabej. Nizozemi se menuje to tvoje holandsko ty experte !!

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

skynett

Ještě před tím,než byl modul diablo verze 2.3 jsem se začal věnovat přístupovým kartám i pirátským kartám,to Ti tady mohou dosvědčit chlapci s kterými jsem spolupracoval,dnes spolupracuji jen přes katry modul diablo je minus a mám spoustu dobrých hochů po celé EVROPĚ,/Švýcarsko,Polsko,Itálie atd/a není problém být nezávislý,bez sdílení toho jede,že nevíš na co koukat.Nechám se od TEBE PŘÍŠTĚ INSPIROVAT,JÁ STARÝ DĚDEK, :laughing: :laughing: ABYS MĚ něco naučil!! :8) :8)To bych byl strašně rád :laughing:

hery

@ hery

//Nechám se od TEBE PŘÍŠTĚ INSPIROVAT,JÁ STARÝ DĚDEK,//

Říká ti něco modul MAGIC, MATRIX, karta GOLD, FUN, OPOS, jméno XAMUH.

skynett

bublajs

Vidím,že jsi moc chytrej,já to použil pouze jako zkratku a Ty jsi asi státní úředník,že?? Ty chtějí při kontrole vše tak jak má být!a přesně !!!a přitom jsou to kre-teni.Nechci se s Tebou dohadovat,jestli Ti to nejede tak slož krovky a ukonči to!!Nemám zájem s takovými experty diskutovat!!!

hery

Říká ti něco modul MAGIC, MATRIX, karta GOLD, FUN,

To mě zkoušíš,nebo co?????to je k smíchu.Říká Ti něco karta KEBAB,a má karta SONDY o které ještě v brzké době uslyšíš,jsou to obyč karty pro programování strojů a technických zařízení skoro zadarmo, ale když to znáš tak z ní vytáhneš vše co potřebuješ atd.Víš co to umí???určitě víš něco jako,NIC!!!Tak přijeď a pokecáme!!! a už dej pokoj!!!

hery

vis kde lezi to holandsko ? a kde je to nizozemi ? zda se ze nevis. zajedu si na Feyenoord a pak v holandu koupim v Keukenhoofu holkam kila kytek :) cestou se samo stavim v kofaci v Apeldoornu u nadrazi a vemu si tam trochu bily svaty marie , aby byla nejaka legrace.
jinak dik, ze mi odpovidas na to , na co sem se ptal pred ctrnacti dny. solidni reakcni doba .

bublajs

@ hery

No vidíš, děláš machra a nevíš kdo je to XAMUH, to si ještě / / JÁ MLADY DĚDEK / /

Našel si teď pár programů které se ti podstrčili ale o minulosti víš prt.

skynett

skynett

Z minulosti zde u nás žijí asi tak dva,tři hoši,ale na ten fofr jak to dneska jede už nestačí!! a jsou to i dobří chlapi ING. elektro. a stejně neznají už nic nového.Mě vždy zajímaá realita a budocnost!!! to je to co potřebujem!!A podle toho se řídím,i když jsem starý dědek,

hery

bublajs

Ty jsi jak učitel z první třídy,já v tom tvým holandsku byl už min.3x ve švýcarsku min.15 krát a v německu za rok to ani nepočítám snad 20x .Ty jsi fakt obyčejný chlap,který nic nezná a i v sat.příjmech asi..jsi normální co pořád něco shání,místo aby makal,makal a něco jsem přines uplně nového využívá jen toho co někdo udělá,zařídí a pak to opajcne,že????Nebo jsi už udělal třeba nějaký softcam do svého a jiného přístroje,a dal mu třeba název ALLSoftcam.Bublajs ok,zip?????To né,že tak upaluj z této pozice a buď rád,že Ti třeba jede DIGI tv :laughing: :laughing:

hery

ale to ty akorat pajcujes a blabolis. sam se bez koukat na digi, kdyz o tom mluvis tak te to zrejme zajima.

bublajs

@hery

děkujeme za "duchaplný" příspěvek.Skutečně nechápu,když si teda "starý dědek" tvé chování. Připadá mi to jako 15 letý pubertˇák a ne "starý dědek"-co si o sobě písnul.Víme už všeci,že si "pirát" na ůrovni,ale chvílemi to skutečně přeháníš... Měj se!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@hery

Tak co hery, už máš zfaktorizovaný 768 bitový RSA modulus?
To je realita, to je budoucnost, to je to, co potřebujem...

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra