Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

pro Antonína:Skystar 2 a cwemu.ini

Prosím poraďte mi, jak nakonfigurovat soubor cwemu.ini +Skystar 2,ČT1,ČT2+NovaTV+Cinema jede,ale Filmbox a jiné nejedou SID mám správný_samozřejmě kanály zaplacené,ale nemohu jich rozchodit na Skystar2 :((

over
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

re:

program mám progDVB...

over

RE: pro Antonína:Skystar 2 a cwemu.ini

ten uz sem asi nechodi. jdi na ceskoslovenske satelitni forum

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

re:

O.K. díky R^

over

Já si už nepamatuju všechno to nastavení u CWCamEmu.

Napiš jestli a jak dlouho ti to chodilo.
Můj tip je, že ti to chodilo měsíc a poo měsící už ti na kartu nepřišly nové zápisy.
Jestli můžeš, podívej se přímo na zápisy na kartě a napiš jaké datum máš pro Filmbox.

colombo
Registrace: 1/2006

bublajs

ANTONÍN je chytrý chlap,zná hodně i kolem CARD,a nechodí sem jen proto,že tady jsou takový jako jsi TY,kteří nic neumí stále do všeho kecají!!!!,až mi naprogramuješ kartu,že mohu koukat stále,pořád a bez problémů v AU to je jedno třeba SKYlink,nebo TURKSAT na W3,nebo hekneš karty bulharů,němců,rakušanů,řeků,poláků, a ostatních třeba ARTshowtime atd.Tak si Tě já budu vážit.Přesvědč mě,že si tak dobrý a už tady nepiš jen nesmysly.Ukaž mi třeba obyčejné řeky,pošli SW a já na to kouknu.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

bublajs

Ale né ,že mi pošleš SW řeků,kde jede POUZE řecko,a CYPRUS bude mrtvý,Při rozebrání takového softu,hned budu vidět,že mě chceš oblafnout,Udělej to vše po stažení z netu velice odpovědně,ihned poznám každý zákrok v SW aŤ je pozitivní,nebo negativní,mám Tu pro každý kodovací systém dá se říci perfekt šablonu od svých kolegů,to jsou hoši,kteří sem nikdy nic nenapíší,ale umí.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Ty si uz uplne z toho programovania z(nevhodné slovo)eny? On mu poradi,kde ho najde a ty sa ides donho navazat?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

hery ty ale umis akorat blabolit. podle mas v hlave uplne na..... . machrtovat umis, ale to je tak akorat vsechno.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

hery

To co jsi napsal není dobrý názor a možná by mohl škodit diskusi.Jak si si nedovedu představit,že by sem chodili jen hoši kteří sem nikdy nic nenapíší,ale umí.Tak to bychom si početli.A Antonín je myslím jediný zde na Parabole,který když odpověděl tak to bylo vždy OK Jeho názory všichni známe a sem nechodí určitě ne z důvodu který jsi napsal.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

hery

Pořád bych strašně rád... aby bylo něco a já Tě mohl respektovat...
Bohužel když to tu čtu to Tvoje machrování a blábolení tak to prostě nejde..sory
Mě se zdá že jsi pořád namazanej.A uplně mluvíš(píšeš)z cesty.

pat
Galerie: pat

starej je imrvere nalitej... :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra