Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

:-) Digi TV

Asi pred viac ako rokom som si aktivoval službu HBO max pack, využíval som ju asi 5 mesiacov potom som to zrušil.Od doručenia písomnej žiadosti prešiel týždeň a prišla mi odpoved z Digi že to akceptujú.Nič divné na tom nie je, len to že od tej doby do cca začiatku tohto týždňa som príjmal HBO max pack bez mesačného poplatku-zadara.No mne to nevadilo, resp.mi to aj vyhovovalo ale len do včera, pretože to vypli.Celé na tom je že len k tomuto mesiaci mi prišlo k štandartnej cene 290,-sk ešte poplatok za zrušenie HBO max pack 150,-Sk,ked som to zaplatil tak potom to vypli.Užasné viac ako po pol roku sa oni dostali k tomu že majú zákaznikovi niečo deaktivovať, chvalabohu zadarmo. Pekný deň, ahojte. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: :-) Digi TV

Toto sa stalo aj mne, HBO mi išlo ešte pol roka po výpovedi HBOPACKu

jklajban
Registrace: 2/2006

mně taky. šlo to asi půl roku. až do tý doby, než jsem vrátil komplet. jinak ohledně tý výměny karet, která udajně probíhá v některejch státech, zavládlo nějaký ticho. tipnul bych si, že řešení je stále v nedohlednu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Digi je v koncoch.Sú vo finančnej kríze,neplatia fa montérom a nevedia ani kedy budú peniaze.Buď v blízkej budúcnosti pôjdu do konkurzu,alebo ešte dlho pôjdu v EMU.Ani ochrana v zmene keys sa už im nechce robiť!

CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.

pixla
Registrace: 9/2007

určitě to bude chodit na klíče ještě potom, co se tam přestěhuje i UPC. jinak už by museli s tou výměnou v čr a na slovensku rychle začít

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Po přechodu UPC na Thor převezme všechny zákazníky pod svá křídla, Digi TV totiž převezme UPC. Tak si do jara užívejte EMU.

Lukáš
Registrace: 1/2006

Já bych to taky tak viděl že UPC schramstne všechno a bude po všem.

koax
Registrace: 2/2008

Lukáš

Za ty tři roky co jde Digi v EMU tady takových spekulací bylo nespočet, to vám ty věštecký koule moc nefungujou. Jinak si nedokážu ty vaše výmysli odůvodnit.

Jira
Registrace: 1/2007

jj takovejch proroctví už tady bylo nepočítaně. Digi TV údajně nabídla konkurenci ty český a slovenský abonenty, ale konkurence neměla žádnej zájem o nějakou dohodu (psal před časem konkurenční web, ale jako zdroj byl nějakej zaměstnanec z digi, takže to nebylo nic oficiálního)

vortimond

Všechno v téhle branži je propojený, a nic bych za to nedal, že to bylo dopředu domluvený a nalákají lidi na levnou službu, aby je po několika letech pohltila UPC. Slyšel jsem že Digi TV je dcera UPC, ani bych se tomu nedivil.

Lukáš
Registrace: 1/2006

v tuhle chvíli prostě nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo (dejme tomu do roka, nebo prostě v dohledný době) nějak vyřešit. jinak už by dávno odpojili nagru 2 alespoň u těch rumunskejch programů (kde už prý výměna karet skončila, čemuž nevěřím) nebo prostě něco by se dělo. neděje se nic! existuje akorát upozornění na výměnu karet na webu pro maďarsko a srbsko. a to je trochu málo.

vortimond

Fantazirujte dal alespon je cemu se smat:
Po přechodu UPC na Thor převezme všechny zákazníky pod svá křídla, Digi TV totiž převezme UPC.
Digi TV údajně nabídla konkurenci ty český a slovenský abonenty, ale konkurence neměla žádnej zájem o nějakou dohodu.
A vymena karet pry probiha? :laughing:

Standa22
Registrace: 3/2009

fantazíruj ty. si asi myslíš, že s přesunem UPC na thor se všechno najednou zásadně změní. skončí emu, UPC navýší bitrate na hodnoty ČT z cslinku, zařadí HD programy v kvalitě, v jaký je mají seveřani ... prober se !
ten přesun UPC na thor nebude zase taková přelomová událost !

vortimond

Kdepak jsem to psal ze skonci Digi v EMU? Jasne ze neskonci - na to UPC nema vubec zadny vliv. A to ostatni? Jasne ze se nic nezmeni pro zakazniky UPC, jen UPC usetri naklady - kdyz Frocus Sat (ESS) zapoji u nekterych programu ke Conaxu i CW. Asi pridaji nejake programy SD. Mozna take jak se pise na TXT CT1 659 3/3 V r.2000 prechod na druzici Thor 1° zapadne a start vysilani v HD rozliseni. :laughing:

Standa22

no ty jsi vlastně nenapsal vůbec nic, jenom se chechtáš tomu, co píšeme my, takže jsem si musel něco domyslet :laughing:

vortimond

Ale ty rumunske titulky natvrdo u ENG mluvenych programu - to budou muset asi poresit pokud budou chtit sdilet programy.
Dejte si kurz psane rumunstiny, prave na TVR 2 bezi cesky Arabela :)))

Standa22

Díky DIGI TV zná národ konečně satelitní příjem. Takže DÍKY DIGI ;)

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Ako si len všetci stojíte za UPC, ale ked boli"jediný" na trhu tak ste kecali ako by bolo dobré keby prišla konkurencia. A myslím si že kvalitou je určite Digi tv konkurencia pre UPC alebo sa mýlim? ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Bude musiet UPC svojim zákazníkom po prechode na thor vymienať paraboly za vätšie, alebo im pretočia tie 60-ky čo im namontovali?

lolofon11
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra