![]() |
|
:-) Digi TVAsi pred viac ako rokom som si aktivoval službu HBO max pack, využíval som ju asi 5 mesiacov potom som to zrušil.Od doručenia písomnej žiadosti prešiel týždeň a prišla mi odpoved z Digi že to akceptujú.Nič divné na tom nie je, len to že od tej doby do cca začiatku tohto týždňa som príjmal HBO max pack bez mesačného poplatku-zadara.No mne to nevadilo, resp.mi to aj vyhovovalo ale len do včera, pretože to vypli.Celé na tom je že len k tomuto mesiaci mi prišlo k štandartnej cene 290,-sk ešte poplatok za zrušenie HBO max pack 150,-Sk,ked som to zaplatil tak potom to vypli.Užasné viac ako po pol roku sa oni dostali k tomu že majú zákaznikovi niečo deaktivovať, chvalabohu zadarmo. Pekný deň, ahojte. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVToto sa stalo aj mne, HBO mi išlo ešte pol roka po výpovedi HBOPACKu |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVmně taky. šlo to asi půl roku. až do tý doby, než jsem vrátil komplet. jinak ohledně tý výměny karet, která udajně probíhá v některejch státech, zavládlo nějaký ticho. tipnul bych si, že řešení je stále v nedohlednuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVDigi je v koncoch.Sú vo finančnej kríze,neplatia fa montérom a nevedia ani kedy budú peniaze.Buď v blízkej budúcnosti pôjdu do konkurzu,alebo ešte dlho pôjdu v EMU.Ani ochrana v zmene keys sa už im nechce robiť!CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVurčitě to bude chodit na klíče ještě potom, co se tam přestěhuje i UPC. jinak už by museli s tou výměnou v čr a na slovensku rychle začítVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: :-) Digi TVPo přechodu UPC na Thor převezme všechny zákazníky pod svá křídla, Digi TV totiž převezme UPC. Tak si do jara užívejte EMU. |
Lukáš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVJá bych to taky tak viděl že UPC schramstne všechno a bude po všem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
LukášZa ty tři roky co jde Digi v EMU tady takových spekulací bylo nespočet, to vám ty věštecký koule moc nefungujou. Jinak si nedokážu ty vaše výmysli odůvodnit. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVjj takovejch proroctví už tady bylo nepočítaně. Digi TV údajně nabídla konkurenci ty český a slovenský abonenty, ale konkurence neměla žádnej zájem o nějakou dohodu (psal před časem konkurenční web, ale jako zdroj byl nějakej zaměstnanec z digi, takže to nebylo nic oficiálního)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: :-) Digi TVVšechno v téhle branži je propojený, a nic bych za to nedal, že to bylo dopředu domluvený a nalákají lidi na levnou službu, aby je po několika letech pohltila UPC. Slyšel jsem že Digi TV je dcera UPC, ani bych se tomu nedivil. |
Lukáš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVv tuhle chvíli prostě nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo (dejme tomu do roka, nebo prostě v dohledný době) nějak vyřešit. jinak už by dávno odpojili nagru 2 alespoň u těch rumunskejch programů (kde už prý výměna karet skončila, čemuž nevěřím) nebo prostě něco by se dělo. neděje se nic! existuje akorát upozornění na výměnu karet na webu pro maďarsko a srbsko. a to je trochu málo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: :-) Digi TVFantazirujte dal alespon je cemu se smat:Po přechodu UPC na Thor převezme všechny zákazníky pod svá křídla, Digi TV totiž převezme UPC. Digi TV údajně nabídla konkurenci ty český a slovenský abonenty, ale konkurence neměla žádnej zájem o nějakou dohodu. A vymena karet pry probiha? :laughing: |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVfantazíruj ty. si asi myslíš, že s přesunem UPC na thor se všechno najednou zásadně změní. skončí emu, UPC navýší bitrate na hodnoty ČT z cslinku, zařadí HD programy v kvalitě, v jaký je mají seveřani ... prober se !ten přesun UPC na thor nebude zase taková přelomová událost ! Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: :-) Digi TVKdepak jsem to psal ze skonci Digi v EMU? Jasne ze neskonci - na to UPC nema vubec zadny vliv. A to ostatni? Jasne ze se nic nezmeni pro zakazniky UPC, jen UPC usetri naklady - kdyz Frocus Sat (ESS) zapoji u nekterych programu ke Conaxu i CW. Asi pridaji nejake programy SD. Mozna take jak se pise na TXT CT1 659 3/3 V r.2000 prechod na druzici Thor 1° zapadne a start vysilani v HD rozliseni. :laughing: |
Standa22
![]() |
|
RE: :-) Digi TVno ty jsi vlastně nenapsal vůbec nic, jenom se chechtáš tomu, co píšeme my, takže jsem si musel něco domyslet :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: :-) Digi TVAle ty rumunske titulky natvrdo u ENG mluvenych programu - to budou muset asi poresit pokud budou chtit sdilet programy.Dejte si kurz psane rumunstiny, prave na TVR 2 bezi cesky Arabela :))) |
Standa22
![]() |
|
RE: :-) Digi TVDíky DIGI TV zná národ konečně satelitní příjem. Takže DÍKY DIGI ;)Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVAko si len všetci stojíte za UPC, ale ked boli"jediný" na trhu tak ste kecali ako by bolo dobré keby prišla konkurencia. A myslím si že kvalitou je určite Digi tv konkurencia pre UPC alebo sa mýlim? ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: :-) Digi TVBude musiet UPC svojim zákazníkom po prechode na thor vymienať paraboly za vätšie, alebo im pretočia tie 60-ky čo im namontovali? |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
![]() |