![]() |
|
Topfield 7710HD PVRDobrý den. Řeším následující dilema. Mám výše uvedený Topfield. Když jsem se s ním pokoušel komunikovat přes web. rozhraní, tak se vždy resetoval. Přístroj jsem u prodávajícího reklamoval. byl celých 30 dní v autorizovaném servisu, kde v podstatě zjistili, že to stávající FW dělá a odkázali mne na program FilleZilla. A nyní k mému problému. Původní ID jsem měl 23131 a ze servisu se mi vrátil s ID 23631 (v rámci lokalizace závady vyměnili desku, která má jiné ID a již mi ji tam nechali. Tím pádem nemohu pracovat s Topsetem. Mám stále možnost nechat si nainstalovat desku s původním ID. Dle servisu změna ID je možná pouze výměnou desky. Nevíte někdo, jaký je mezi deskami rozdíl kromě ID? Pokud by nová deska byla v něčem lepší, nechal bych si ji a oželel Topset. Jinak ve funkčnosti přístroje nevidím změnu oproti původní desce. Pokud je stejná jako původní, raději bych se vrátil k původnímu ID. Pixla ve svém příspěvku z 8.9. píše, že ID jde změnit v Topsetu. Ale neporadil by prosím jak? Děkuji za každou radu, nebo zkušenost, nemám mnoho času na konečné rozhodnutí. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Topfield 7710HD PVRID sa mení vo VegaPack vo file-changesysID,vložíš si tam vľavo FW u ktorého chceš zmeniť ID a vpravo si to uložíš už s novým ID.Potom to už dáš cez USB do prijímača.Postupuj podľa môjho návodu nastavenia TF a určite Ti pôjdu všetky funkcie.CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
Topfield 7710HD PVRTo pixla: Díky za radu, Tvůj návod na nastavení TF mám pečlivě uložený. Moc by jsi mi ještě pomohl, kdybys mě navedl, kde seženu ten VegaPack? Předpokládám, že to není editační program nyní Vega V2.40. Ještě jednou děkuji za trpělivost. Pokud by se mi to povedlo, byl bych zcela spokojen. Jen mi je trošku ještě vadí, že tento přijímač po vypnutí el. proudu a po jeho návratu po určité době naběhne do provozního stavu s posledním použitým programem. Mám ještě TF6010PVR a ten v tomto případě nabíhá do standby (svítí hodiny), což považuji za vhodnější. |
Patrik
![]() |
|
Topfield 7710HD PVRTak VegaPack již mám. |
Patrik
![]() |
|
Topfield 7710HD PVRPřesto bych ještě potřeboval poradit, nejsem v této oblasti moc zběhlý a nerad bych svůj Topfi zlikvidoval. Jestli jsem to pochopil, tak pomocí VegaPack změním číslo nějakého jiného FW na stávající ID přijímače,(v mém případě na 23631)? To bych si moc nepomohl. Potřebuji, aby se mi přijímač, např. v položce "info" hlásil s ID 23131, bude to tak? Trochu mne vylekali v servisu tvrzením, že změna ID je možná pouze výměnou základní desky. Omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale prosím o pochopení. Díky. |
Patrik
![]() |
|
RE: Topfield 7710HD PVRID v prijímači Ti zostane stále 23631,podľa zákl.dosky,ide len o to,aby si si mohol dať doň aj iný soft ako s ID23631,čo si môžeš zmeniť vo VP.Príklad:Mám TF kúpený v D s ID23231 a chcem dať soft určený pre český a slovenský trh s ID23131,tak si ID v softe pre ČR a SR zmením na ID23231,aby som ho tam dostal.Ináč nie.Neboj sa TF nezlikviduješ,on Ti iný soft ako s ID23631 nezobere.ID zákl.dosky nech Ťa netrápi,v podstate sú všetky rovnaké,akurát určené pre ten-ktorý trh s patričným softom.CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
Topfield 7710HD PVRTeprve nyní jsem se dostal k počítači. Mnohokrát děkuji. |
Patrik
![]() |
|
![]() |