Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

3D satelitní kanál

Jaký máte názor na na to ,že v příštím roce by měla společnost British Sky Broadcasting spustit první 3D kanál není to předčasný když ještě ani pořádně nejede HD tím je míněno u nás ne v Anglii. Vnašich končinách je to fantazie. Dík za reakce

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 3D satelitní kanál

Stačí když se člověk vožere, to potom vidí v 3D úplně všechny programy.
;-)

Martin79
Registrace: 7/2008

na mě tahle iluze nefunguje, jelikož od narození vidím dost blbě na jedno oko. strávil jsem příležitostně vždycky zkusmo pár minut zíráním na nejrůznější stereogramy v časopisech, ale nikdy jsem tam nic zajímavýho neviděl. takže si to můžu jedině domyslet.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já jenom jestli to je fakt tak fascinující filmová technologie jak píšou.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/181853-obycejne-televizory-v-domacnostech-brzy-nahradi-3d-obrazovky.html

slapet
Registrace: 11/2007

3D, 4D

Televize se musi hodne snazit, jiz pred hodne roky jsem byl v Parizi v Disneylandu, kde je 4D kino. Nejenom ze vidite prostorovy obraz, ale sedacky se hybou podle potreby, vane na vas vitr, mrholi atd. Je to skutecne vtazeni do deje...

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

mohli by k tomu dodávat takovej masivní větrák a sprchu a zároveň s tím filmem by se pak vysílaly data, který by ovládaly sílu větru a intenzitu srážek.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

A co ti to dělalo když tam byla scéna se sexem?

visper
Registrace: 5/2008

kdyby tam byla scéna se sexem, tak by to jenom tak slabě mrholilo, jako pot. ale výborný využití by se pro tyhle efekty našlo v reklamách, že by tě nějaká lákavá nabídka doslova shodila ze židle.

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra