Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Hdtv příjmač

Chtěl bych si koupit hd přímač s hardiskem,ale nevím jaký si mám koupit.Jestli mě můžete nidko poradit.Maximálně za 11000Kč

janstan
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hdtv příjmač

VANTAGE HD1100 a MY BOOK WD 640GB USBa ještě Ti zbyde na předplatné HD balíčku na pár měsíců.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

me to reseni s externim boxem neprijde moc elegantni.
kup radsi neco s internim diskem , budes mit min kabelu a min reseni , kdyz budes neco nahravat pres casovac.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Interné riešenie môže byť zasa o niečo hlučnejšie.

TOMAšKO
Registrace: 6/2008

tak vysvetli proc. rad se necham poucit. mam v boxu 2.5 disk a na to, abych ho slysel bych potreboval fonendoskop

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

No kôli prehrievaniu.Nehreje sa Ti a ani ho necladíš ventilátorom?

TOMAšKO
Registrace: 6/2008

Topfield TF7710HDPVR 10500kč.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Saxon má pravdu, Vantage je dobrý. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

re:

Také spíše preferuji externí média.Asi bych se vyhnul Technisatům

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

jak se muze neco, co ma dynamicky rizeni otacek, usina a ma dalsi techniky na omezeni prehrivani a tudiz i snizeni spotreby prehrivat, to fakt nevim.

bublajs

V dnešní době spotřební elektroniky je největším problémem teplo a jeho odvod. Tudíž, pokud možno, tak s HDD mimo útroby přijímače.

Dnešní HDD jsem s hlučností na takové úrovni, že nějaké akustické rušení přestává být téma. Používám výhradně MY BOOK a problémy s hlukem nemam. Navíc se dá HDD v případě potřeby uklidit do ústranní.

On Air!

Saxon

Souhlas s lubbikem, i když mám ok SD Technisata - tak v HD bych ho nechtěl.

CES
Registrace: 4/2007

Přijímač bych vybíral podle toho co chci přijímat,co s přijímačem dělat atd...linux nebo jen CZ programy atd..
Jinač jak píše Saxon dovnitř bych nic necpal všechny HD mašiny dnes topí jako (nevhodné slovo)..
Navíc čím větší HDD tím lépe HD pořadů je více a více a zabírají místa dost a dost disk je pak zaplněn raz dva..
Mám u DM 800 externí 3,5 1,5 GB a jak místo na disku ubývá i tak..
Ale mám tam všechno zkopírovaný DVD,HD filmy,atd...
DVDčko,VHS u mě už skončilo vše mám na disku.
Ale at si každý dělá co chce a dá dovnitř !! třeba jen 250gb.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pardon 1,5 tera..

pat
Galerie: pat

dnesni hdd maji tak nizkou spotrebu, ze prehrivani zahrivani je tema u serveru s provozem 24/7 ale ne u disku ktere pracuji par hodin tydne s datovym tokem v radech maximalne dvou megabajtu za sekundu i kdyz sou konstruovany pro prenos 5-10x vetsi. takze jestli ma takovej disk spotrebu v peaku 10W , tak pri takovy praci 2-3 a to je vazeni uplne smesny. mam od rana pustenej notebook kde neni ani fuka na odvod tepla a v miste kde je disk neni zadny teplo ani znat. ale klidne si kupte externi disk, jen budete prevadet sata na usb a jeste za to zaplatite , to se jiste vyplati

bublajs

tak třeba já jsem se na základě zde uvedené recenze rozhodl pro fergusona ariva tt a hlučnost interního hdd a ventilátoru nulová a teplota taky normální :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

pate, ja si klidne pripojim sitovej disk s 10Tera, to si uzivatel vantage ci jiny sunky muze nechat zdat :)))))) ale abych zivil externi disk i kdyz ho nepotrebuju, to je na me trochu moc. navic takovej externi disk u zarizeni ktery ten disk neumi sdilet do site je uplne k nicemu. az tam bude chtit nacpat nejaky data, tak disk musi vzit a kamsi donyst, neco tam dlouho kopirovat a zase to nyst zpatky. no ufff, to je vec o ktery touzim dnem i noci.
kupovat dneska cokoliv co neumi pracovat se siti na urovni ze to umi pripojit vzdalenej disk a samo to sdilet svuj disk je cirociry vyhazovani penez a jestli se nepletu, zde doporucovane stroje tohle neumej a jeste patrej do kategorie moc penez.
to opravdu radsi nejakej DM800klon s internim ci externim diskem a je vysmato

bublajs

zapomeň na dobu, kdy se platí 11000,- Kč za nic, vydrž do vánoc bude to stát polovic, tedy u dobrých prodejců...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Když si počká do léta, tak to půjde ještě níž a když si počká do dalších vánoc, tak to bude ještě lepší a ušetří ještě víc.
A když to vydrží ještě chvilku, tak udělá teprve ještě o chlup víc.
A za deset let už budem mít šikmý oči všichni... :)

On Air!

Saxon

Kdyby jste

se na chvilku nehádali,mohli byste mi zdělit,u kterých HD už bezproblemově funguje propojení s ex.diskem LAN./ELLION 700A-hdd recorder-500 GB/ Děkuji!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

a jak my muzem vedet jestli to zarizeni umi korektne spolupracovat se sitovejma diskama ?

bublajs

Kruci

asi jsem napsal kravinu,ale s pc má makat bez problémů,jelikož jsem lama,tak potřebuji zjistít jestli je možné propojeni budˇUSB,nebo LAN,podle popisu se Ellion má chovat jako ex.disk.Jinak to má ještě scart i cinch vstupy i výstupy-analog,chtěl bych ale nahravat digitál.Díky!

spyko

Nevím co máte proti internímu HDD, já jej mám je tichý nehřeje a spotřebu má 2W

šibal
Registrace: 8/2009

šibal: nevedi o cem je rec. nikdy to nevideli a maj vantage.
spyko: tak se podivej do manualu, jestli to umi usb slave. me spis prislo, ze to je usb master , takze pokud to funguje jako externi disk, tak leda jako sitovej disk. manual by si mel precist ty a ne ze ho za tebe bude nekdo cist. ja sem jen zkouknul par radku na alzaci,abych pochopil o cem pises. tak je taky mozny ze se pletu, pac sem koukal ze to ma i firewire, to bude asi ten zdroj digitalnich dat. netusim k cemu to hodlas pouzivat, ale je to takova prehravacka a nahravacka z analogu ??? zaloz si na to tema, treba ti nekdo poradi vic. tady je to trochu mimo tema

bublajs

Bublajs

kdybych k tomu měl návod tak tu neotravuji,USB to má obojí ,slave/host?/ master,mě víc zajímá ten LAN,má to svůj oddíl pro propojení,všechno co vím tak jsem pozháněl na netu,analogově nahrává dobře,zatím děkuji.

spyko

a kdyby jste mneli zrovnat Vantage 1100 ze Octagon 918 ?

dekuji za pripadne reakce!

ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra