![]() |
|
DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/Dnešní situace v Kovářově u Milevska.LP 45 pasiv, Prodig 5 - lehčí vytrvalý déšť. Jauerling: K21 - 32dBuV K31 - 36dBuV Kleť: K22 - 66,5dBuV K49 - 60dBuV K50 - 58,5dBuV Svatobor: K48 - 53dBuV K49 - 59dBuV K52 - 56dBuV Votice: K41 - 51,6dBuV K53 - 51,6dBuV Javořice: K33 - 51dBuV Kromě K21 z Rakouska šlo vše v pasivu naskenovat, po zesílení 16dB byl naskenován i tento. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re :saxonpěkné,doufám,že jsi dnes nedělal,ale jen tak pro radost lovil vlny.Já už jsem pracovní neděle odboural.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikAle dělal, ale v jiném oboru.Natáčel jsem muziku do amatérského divadla. V prosinci maji premiéru, tak musim pořádně máknout s míchačkou. Prodiga jsem vzal s sebou, jelikož v místě meření budu montovat zanedlouho DVB-T v nově vznikajícím penzionu. Koukal jsi na ten odkaz se vstupním dílem Onkya 9090? Nemáš náhodou schéma své Sonky pětky? Kdybys ho měl, poprosil bych tě o kopii, dík. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/Zdar Saxone, směr Praha jsi nezkoušel?Vím, že v Kovářově chytalo hodně lidí signál z Prahy ještě než byla v provozu Kleť. GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
milev1Ano, o tom Cukráku jsem tam od hodně lidí opravdu slyšel, ale oni ani netuší, že Cukrák jede s Voticema v SFN.Cukrák tam nejel, jelikož po K59 ani památka. Chytaji tam určitě pouze Votice, ale možná to někde jinde bv obci je jiné, moc tomu ovšem nevěřim. Byl jsem v místě, kde žádná výraznější překážka na Prahu nebyla, i Votice jsou vlastně podobným směrem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/Možná z Cukráku přijímali něco v analogu.Co si pamatuji, jelo tam odtud něco strasně silného na 1 kanále. Přehled v tom nemam, jelikož nejsem v té oblasti nijak kovaný. DVB-T tam je stopro pouze Mezivrata/Votice Kleť tam je také uplně v pohodě. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/Jo, to souhlasí. Jsem totiž 10 km od Kovářova.1. kanál byl z Cukráku, 2. kanál byla Kleť. Že jsi nechytil ani náznak z Cukráku je trochu divné. I podle mapky pokrytí by tam signál měl být... GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
![]() |
|
milevMáš pravdu, na mapě pokrytí Cukráku to je v Kovářově zelené, ale já těmhle mapkám nevěřim.Když se kouknu na mapu pokrytí Votického vysílače, tak mé bydliště je 30km za zeleným územím a přitom mám z obou Muxů skoro 50dBuV na pasivní LP 45. A to neni zdaleka vyjímka. Když si vzpomenu, co jsem viděl za mapku regionálního Muxu ze Včelné na konkurenčním webu, tak to je ještě horší. Tyhle mapy jsou dobré tak akorát do kufru pro PR managery, když dojednávaji reklamní smlouvy s partnery, ale pro nás jsou na howno. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
milev1chytáš doma v DVB-T Rakušáky z Jauerlingu?Předpokládám, že jsi z Milevska, dnes jsem tudy projížděl a málem mě sundal jeden (nevhodné slovo) u toho viaduktu před odbočkou na Kovářov. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/No já jsem zpozoroval nepatrné zhoršení u kanálu 49 v Blatné.Kanál 50 i 22 je ok. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: DVB-T signál v Kovářově u Milevska /PÍSEK/Saxon, jsem z Milevska - já to nebyl, byl jsem jenom pěšky...Rakušáky jsem chytal, teď už ne, mám natočeno na Javořici (u nás je DVB-T signál lepší než z Kleti). GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
![]() |
|
milev1To je mi jasné, že ty si to nebyl... ;)V Milevsku na náměstí jsem vysílal kdysi dávno svůj první přímý přenos do rádia. Trval tři hodiny a celou dobu chcalo jako z konve, všichni byli na kost zmrzlý a jen já byl pěkně v teplíčku v přenosáku za pultem. Je divný, že Ti rakušáci z Jauerlingu ani neťuknou. Ani na 31 kanále nic nemáš?? Zkus to, chce to ale nízkošumový předzesilovač a přesně zamířít nejlépe dlouhou colorku. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |