Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ochutnavka hbo

dobry vecer...mal som aktivovane skylink multi na 10 dni...vsetko prebehlo bez problemov...teraz som si chcel aktivovat hbo na 10 dni a prisla mi sms,ze sluzba nie je dostupna...skusal som to na modrej aj novej bielej karte a vysledok rovnaky...kde moze byt problem?

vlado5500
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

SKYLINK/HBO CZECH/PROMO

Zdravím,

Pro všechny zákazníky Skylinku - majitele přístupových karet pro příjem satelitního televizního vysílání - připravil Skylink dárek v podobě možnosti ochutnávky volitelných programových balíčků MULTI a HD PLUS a prémiových programů HBO a CS Film.

Bezplatné desetidenní promo vysílání všech programů si mohou na své kartě aktivovat jednoduše zasláním textové SMS zprávy z mobilního telefonu.

Textové zprávy se posílají na telefonní číslo 9035507 (z ČR) resp. na číslo 7017 (ze Slovenska).

Text SMSky pro aktivaci MULTI je: „SKYLINK MULTI číslo karty bez mezer"

Text SMSky pro aktivaci HD PLUS je: „SKYLINK HD číslo karty bez mezer"

Text SMSky pro aktivaci HBO je: „SKYLINK HBO číslo karty bez mezer"

Text SMSky pro aktivaci CS Filmu je: „SKYLINK CSF číslo karty bez mezer"

Po odeslání zprávy přijde potvrzující SMSka a během několika minut budou na kartě programy příslušného balíčku aktivovány.

Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH z ČR resp. 0,40 EUR ze Slovenska.

Promo akce s ochutnávkou platí do 10. 12. 2009. Ochutnávku každého balíčku/programu je možno využít pouze jednou.

(@zdroj: SkyLink)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

@orbital)

Takže podle toho co píšeš by mu to mělo jít, ne?!

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

RE: ochutnavka hbo

kaspi, čo myslíš? Orbital jasne píše: Promo akce s ochutnávkou platí do 10. 12. 2009

lubomir63
Registrace: 6/2006

Myslím, že problém bude v té poslední větičce "Ochutnávku každého balíčku/programu je možno využít pouze jednou". Mně se stalo to samé u pokusu o aktivaci ochutnávky HD PLUS. Kdysi v minulosti jsem totiž použil ochutnávku za 7 Kč na 10 dní XXX Extreme. Jasně, že potom je ten text zavádějící, protože tento program není součástí HD PLUS.

Vrzot
Registrace: 4/2006

Mělo by to asi znít "Jakoukoli ochutnávku lze použít jen jednou". :-(

Vrzot

koukám, že HBO by mělo zapracovat i na tom dřívějším uvádění novějších filmů. ten novej Indiana Jones, kterýho tam pořád ještě dávají, má za 9 dní FTA premiéru na MBC MAX

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE:

Včera jsem ochutnávku aktivoval pro známého kterému skončilo promo 2 měsíce Multi + 2 měsíce HD sms posílány za sebou a všechny ochutnávky naskočily okamžitě a přišla zpětná potvrzovací sms.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Pokud je tam napsáno: "Ochutnávku KAŽDÉHO balíčku/programu je možno využít pouze jednou.". Tak jednoznačně z toho vyplývá, že můžeš vyzkoušet všechny 3 balíčky, ale každý jen 1x. Kdyby tomu bylo jinak, tak by ta věta měla znít nějak takto:"Ochutnávku lze využít pouze pro jeden z balíčku/programu."
Btw. a těch 7Kč ti to strhlo i když to nefunguje ?

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

je to tak, těch balíčků můžeš využít víc, ne jenom jeden z nich. ale když už jsi to někdy v minulosti při dřívější akci měl aktivovaný, tak to nefunguje.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ochutnavka

Modra karta Skylink, najprv MULTI, teraz HBO. Vsetko bez problemov. Kontaktuj zakaznicky servis.

RadoJ
Registrace: 3/2009

ani na jednej karte som este v minulosti nemal aktivovane hbo ani nic ine....ak nepocitam to 2 mesacne promo vysielanie po zakupeni karty...multi mi ide aktivovat bez problemov na oboch kartach,ale hbo ani na jednej..a kredit mi to normalne strhlo...

vlado5500
Registrace: 12/2008

Problém bude někde jinde.
Já již dříve měl aktivovanou ochutnávku na XXX, nyní HBO, po jeho skončení i CS Film a vše proběhlo bez problému.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra