Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Pro Milana C

Mám na tebe dotaz mám objednaný Vantage 7100 TS a chci se zeptat na dobře fungující firmware do tohoto stroje aby uměl pštrosa,aby měl uni čtečky hlavně aby uměl Cryptoworks,aby v něm dobře fungovalo Mpeg 4 na pozemní digitál HD pokud máš tip dej odkaz nebo typ firmwaru já si jej stáhnu z vantage fóra díky za radu.

kanon
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro Milana C

A není lepší verze 2x DVBS2, než jen DVBT a DVBS2? Ty O2 MPEG4 blikátka, co aktuálně vysílají na několika málo místech v ČR nic nenabízejí a to co nabízejí je v nesrovnatelně větší kvalitě k dispozici na satu... :O Snad kromě O2 info... :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Pro Milana C

Pro mě stačí Vantage 7100 Ts a to Mpeg 4 od O2 je u nás chytatelný a pokud se nemýlím tak STV v pozemním digitálu taky počítají v jednom muxu i s Mpeg 4 takže mě to bude stačit.O2 mám doma na dvou Lcd a myslím že to jede velice dobře nemám zatím srovnání se satem ale na těch 60 úhlopříčkách v pokojích to jede super.A na plasmě co mám v obýváku mi chybí tuner Mpeg 4tak to chci vyřešit tímhle combem a k tomu ještě satelitem mám karty Gital a Skylink.Nejsem náročný na cizí stanice kterým nerozumím stačí mi česky a slovensky sice sportovní kanály v HD musí být super a nevím jak se knim dostat jedině nějakýma kartama a to platit nechci a v pštrosovi nevím co jde ale jinak filmy a dokumenty v jiných jazycích mě nezajímají.To jen tak co mě zajímá.

kanon

To jedině, pokud není k dispozici sat. signál. Mux O2 můžou kdykoliv vypnout, HD DVBT nemá smysl, budoucnost je HD DVBT2 a všechno HD co je v Muxu4 je s 2-3 násobným datovým tokem ve verzi FTV na satu...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

@kanon

Všetko čo si napísal je pravda. Je to super stroj.Momentálne fachčím na firmware 25301 a idem tam skúsiť teraz nový.Dobrý soft, aj rýchlo prepínajúce sa rozhlasové staníce je:25201.
http://www.np-ulc.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=01.-%20Receiver/Vantage/01.-%20Vantage%20HD%20Series

Milan C
Registrace: 4/2006

To znamená ,že 25201 je lepší ako 25301 ?

notna
Registrace: 3/2007

@notna

Po obrazovej stránke "málinko" lepší obrat je: Vantage-HDMI-Plazma u 25301 a rovnaký u 25501. Ale u týchto dvoch softov sa rozhlasové stanice dlho prepínajú medzi sebou. U softu 25201 je "málinko" horší obraz oproti horeuvedeným dvom,ale rozhlasové stanice sa rýchlo prepínanjú.Ostatné je ,aspoň u mňa, rovnaké.Ext.HDD nerobí so žiadnym softom preblémy.
Megasport si rozchodil?

Milan C

Pro Milana C

Takže tam mám radši šoupnout tu 301?

kanon

Dnes mi Megasport raz naskočil po dlhom prepínaní medzi TV stanicami, potom som prešiel na inú družicu a po návrate na Megasport znova nejde.A TV KYIV ti ide?

notna

Mám 25301, Megasport i TV KYIV jdou!

vlcek
Registrace: 1/2009

Ja mam 25201, budem musieť skúsiť 25301. :-/

notna

@notna

Ano TV Kyiv ide.Aj celá frekvencia 11.260 H včetne Sport 2 v češtine.

Milan C

@kanon

Vyskúšaj 201 aj 301. Záleží na tebe a hlavne, aký zobrazovač máš.Ja to mám na plazme Panasonic a prepojené cez HDMI...Na inom zobrazovači obraz možno bude iný.Treba vyskúšať.

Milan C

Tak som nahral FW 25301 a megasport a TV KYIV nejdu. :fuming:
Urobil som reset kľúčov a Megasport a TV KYIV idu ,ale zase nejdu ostatne v EMU.Po stiahnutí softcamkeyes cez VantageMaker a vložení do pristroja EMU O.K.okrem Megasport a TV KYIV... :ogre:

notna

@notna

Presne tak som to urobil aj ja.Potom som nechal minutku na Megasporte a ide.

Milan C

Ale mne to nejde!Nejako náhodne sa mi dvakrát podarilo Megasport nahodiť,ale po preladení na inú družicu a návrate nazad zase nefungoval.Teraz som v práci, ale večer sa ešte skúsim stým pohrať. :((

notna

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra