Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nostalgia

Už několik dní pozoruji, jak je na TV Nostalgia posunut obraz za zvukem... :dead:

žlab
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nostalgia

možno u teba mne to ide ok

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Téma: Nostalgia

chytám ji via satelit

žlab

Rozchází, až nepříjemně o dost Rv Rv

Nervoš
Registrace: 1/2006

u mě taky naprosto ok. chyba u vás (buď vám to zpožďuje připojení na nějakou audio aparaturu nebo to dělá přijímač).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re:vortimond

To pochybuju, přes žádné přídavné audio mi to nejde. Přijímač mám Topfield 7710 HDPVR a dělá mě to jen na Nostalgii. Neříkám, že je to brutální posuv, ale pokud se na to zaměříš, je to tam. Tohle kdysi bývalo na TV Barrandov, když začínali. Naštěstí oni toto odstanili.

žlab

to co napsal nervoš je ale divný. možná se to rozchází, ale tak nepatrně, že to člověk musí fakt vyhledávat, aby mu to vadilo. spíš ten obraz je bída

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mě se zdá, že to různě kolísá...někdy to ujede o dost a někdy méně...ale je to tam. No a o kvalitě obrazu - bez komentáře. Ale o tom je už psáno níže ve vláknu.

žlab

Teď jsem kouknul na Nostalgii a chytil jsem zrovna konec a na konci byla normálně šipka od posuvníku myši.Oni to snad pouštěj z nějakýho dvixu z PC, proto ten otřesnej obraz Rv

Pavel H

Chtěl jsem napsat Divxu, samozřejmě.

Pavel H

Docela bych tomu věříl.Je to hnus. ;P

rotation
Registrace: 3/2008

Jo, mění se to zpoždění, včera to bylo horší než dned. Obraz je samozřejmě katastrofa, přitom by mi Nostalgia jako taková vcelku vyhovovala.

Nervoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra