![]() |
|
HD-Box FS-9200 PVR Twin tunerAhoj kluci ,tak jsem zde. Dneska mi dorazil tento příjmač. Zapnul a zatím to vypadá good ,ale cele odpoledne v tom tápu. Hlavně ,no...... Je pravda ,že mám v ruce 1 příjmač od Linuxu. Potřeboval bych někoho kdo by mi pomohl to rozchodit. Byl jsem i na stránkách satdigitalne.cz . Ale pravdu řeknu ,že jsem to tam moc nepochopil. Snad mě tady neroznesete. Už mi pod rukama projelo 4 značky. Ale toto je nářez. Řekněte si " ,tak proč jsem si ho pořizoval ". Rád se učím k novým věcem. Snad nebudete tajnůstkáři a budete vstřícný - poradíte mi přes skype. Asi moc lidi nebude mít tento sat.příjmač . Rád bych pak této vědomosti co získám ,poslal dále. Jméno je na straně 7 . Tak se prosím moc nezlobte a děkuji. :O :-/ |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: HD-Box FS-9200 PVR Twin tunerNo podle mě je nejlepší požádat o radu a pomoc s instalací prodejce, ten to bude určitě znát pokud to nebyl jen nějaký podejce... :O :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: HD-Box FS-9200 PVR Twin tunerBuď tvůj prodejce, nebo si to prostě sám naštuduj. Nejlépe na satdigitalne. Já když pořizoval tenhle rok svůj první linux (IPBOX 200S), tak jsem 14 dní pročetl celé známé fórum věnující se této mašince. Taky jsem to ale pak měl za 15 minut nastavené. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
kutilAle to je rychlost, ze ti to tak fofrem dorucili. Ten prijiac se chova jako normalni stroj, normalne neni poznat ze je to na linuxu, tak nevim co konkretne na tom nechapes.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: HD-Box FS-9200 PVR Twin tunerkutil: Trošku upřesnění. Píšeš to jakoby ten box vůbec nešel. Když už to nepochopíš na satdigitálně tak zbývá zaplatit učitele.Nechápu co požadujete od prodejce? Nastavení sdílení? Nebo nastavení EMU? Nebo předčítání v manuálu? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
![]() |