![]() |
|
Multifeed VANTAGEProsím vás ľudia kde na Slovensku sa dá kúpiť tento feed na lnb? Už som si ich objednal 2 kusy cez infinito.cz ale doteraz nič a je to už 3 týžden, prosili ma síce o trpezlivosť, ale nikto mi nedal vedieť či to poslali, mám čakať alebo mi osrali k...t. :bomb:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
Tak bacha kámoInfinito a pan Španěl je jedna z nejsolidnějších společností, která se prodejem satelitní techniky zabývá.Pokud to někde vázne, tak to určitě neni touto firmou!!! On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonTak som si to vymyslel, z dlhej doby som nemal doma čo robiť tak tu píšem haluze, nie?Sa pýtam tak ma neútápaj.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: Multifeed VANTAGEJa mám tiež len pozitívne skúsenosti s firmou Infinito.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Multifeed VANTAGETak vol příště méně silná slova.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Multifeed VANTAGEA tvoj nadpis "tak bacha kámo" je o.k.? Tak vol příště méně silná slova.áno, pravda som vulgárnejší. Rv3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: Multifeed VANTAGETesa Systems v Ziline je ma |
Hatori
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Multifeed VANTAGEZatím jsem solidnější firmu než Infinito nenašel. Jednání s panem Španělem vždy na úrovni. Problém bude zřejmě někde jinde. Můj kolega si nejdříve objednal a pak teprve zaregistroval a čekal by marně. Díky panu Španělovi se vše vyřešilo telefonicky . |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
![]() |