![]() |
|
Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=Konečně i já zvažuju o koupi nového HD příjmače do své flotily a rád využiju praktických rad kolegů (satelitních nadšenců) na tomto VIP fóru.Mám vyhlídnutou značku Octagon,konkrétně typy SF 1018 HD Alliance nebo Octagon SF 918 HD :)Prosím tímto o radu,který stroj má více předností pro běžný provoz,ale také v oblasti laborování s různými funkcemi.Také se nebráním značce Vantage. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@bublajsTo bol objektívny test,boli sme pri tom traja.Ja nechválim čo mám zrovna doma, keď je niečo lepšie, tak je lepšie. :) Skús, len tak, sem hodiť lepší prijímač čo sa obrazu týka.Možno sa poučím a kúpim ho. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=Octagon mám více než rok.U něj hodně záleží,na co jej budeš používat(musíš si to dle toho nastavit),ale ještě by potřeboval udělat různé verze softu,pro různé použití a bylo by to OK.Nelze dělat vše jedním nastavením.Má své + i mínus.Žádný HD není žádný zázrak,s každým budeš mít nějaký problém. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
@zzanerDíky za reakci k tématu,jsem rád za každý poznatek o Octagonu.Který model máš?Moje použití jsem už naznačil výše,začít laborovat s HD stroji,které využiju pro domácí síť s alespoň jednou sdílenou kartou.Zatím to ale vypadá,že budu sdílet dvě větve,jedna mezi Goldeny 870Xpeed a druhá mezi novým HD strojem a ??? Homecast bude asi jen jako rezerva pro návštěvy :) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=zzaner, good odpoveda co takhle Octagon ciste na Skylink, LCD... ok? ;) mam jinak vantage 8xxx /a nenapisi ze je the best, ma svoje mouchy/ Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=to je dobry delat objektivni test na televizi nasteveny na vyhravajici prijimac.zmer to , pak to bude jasne. na dojmy si hrat nelze. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@všemDíky za všechny reakce k tomuto tématu ;)Můj aktuální favofit bude asi Octagon SF 1018 HD Alliance,který mě snad zabaví na nějakou dobu a doufám nezklame. :) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
@bublajsMňa zaujímajú oči.To je fakt,nie dojem.Meranie ukáže jedno a oči druhé. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |