Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=

Konečně i já zvažuju o koupi nového HD příjmače do své flotily a rád využiju praktických rad kolegů (satelitních nadšenců) na tomto VIP fóru.Mám vyhlídnutou značku Octagon,konkrétně typy SF 1018 HD Alliance nebo Octagon SF 918 HD :)
Prosím tímto o radu,který stroj má více předností pro běžný provoz,ale také v oblasti laborování s různými funkcemi.Také se nebráním značce Vantage.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

@bublajs

To bol objektívny test,boli sme pri tom traja.Ja nechválim čo mám zrovna doma, keď je niečo lepšie, tak je lepšie. :) Skús, len tak, sem hodiť lepší prijímač čo sa obrazu týka.Možno sa poučím a kúpim ho.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: Nekonečná otázka =jaký HD stroj do domu=

Octagon mám více než rok.U něj hodně záleží,na co jej budeš používat(musíš si to dle toho nastavit),ale ještě by potřeboval udělat různé verze softu,pro různé použití a bylo by to OK.Nelze dělat vše jedním nastavením.Má své + i mínus.Žádný HD není žádný zázrak,s každým budeš mít nějaký problém. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

@zzaner

Díky za reakci k tématu,jsem rád za každý poznatek o Octagonu.Který model máš?
Moje použití jsem už naznačil výše,začít laborovat s HD stroji,které využiju pro domácí síť s alespoň jednou sdílenou kartou.Zatím to ale vypadá,že budu sdílet dvě větve,jedna mezi Goldeny 870Xpeed a druhá mezi novým HD strojem a ???
Homecast bude asi jen jako rezerva pro návštěvy :)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

zzaner, good odpoved

a co takhle Octagon ciste na Skylink, LCD... ok? ;)

mam jinak vantage 8xxx /a nenapisi ze je the best, ma svoje mouchy/

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

to je dobry delat objektivni test na televizi nasteveny na vyhravajici prijimac.
zmer to , pak to bude jasne. na dojmy si hrat nelze.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@všem

Díky za všechny reakce k tomuto tématu ;)
Můj aktuální favofit bude asi Octagon SF 1018 HD Alliance,který mě snad zabaví na nějakou dobu a doufám nezklame. :)

martin5

@bublajs

Mňa zaujímajú oči.To je fakt,nie dojem.Meranie ukáže jedno a oči druhé.

Milan C
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra