Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Golden Interstar 870 Xpeed nebo

Golden Interstar GI-TS 84 PVRX? A Golden Interstar GI-TS 84 CICR PVR-X je asi to samé ale ve stříbrném, nebo se pletu? Podmínkou je combo + motor. Na současném Goldenu se něco podělalo - zapnul jsem ho, naskočí, vypne se, naskočí, vypne se a tak pořád dokola. No a říkám si že než s ním běhat od čerta k ďáblu a pak dát třeba 60 % ceny nového za opravu... navíc tam byl nahraný při prodeji soft, který otevřel čtečku karet (to mi teď neva, stejné mám adaptér) a asi nebylo vše stopro, protože když jsem nastavil posun po satelitech "plynule", přístor vypnul a znovu zapnul, tak to bylo nastavené na "1 krok", což je docela opruz, protože buď musíte do menu, nebo čekáte věčnost. Rady typu podívej se na tech. údaje prosím vynechte - osobně bych šel do modelu GI-TS 84, protože mi příjde namakanější a cena je skoro stejná jako 870 Xpeed, ale třeba má mouchy o kterých nevím. HD zatím asi ne, do té doby budu mít asi nejden nový reciever a dávat teď ranec za combo co umí HD se mi nechce. U tohodle se bavíme o ceně kolem 2 táců. Předem díky za rady.

eduard
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

dodatek

Je velká pakárna měnit přístroj pokud je na střeše parabola s motorem a nechce se mi tam lézt? No myslím, že by to snad mělo jít udělat vše z obýváku, ale nedělal jsem to a pokud je tam něco na co si mám dát bacha, díky za tip. :-)

eduard

RE: Golden Interstar 870 Xpeed nebo

Golden Interstar GI-T/S 84CI se dá koupit od 2200kč a ta 870 CRCI od 2500kč. Technické rozdíly taky nejsou moc velké, 84 má 2x CI, 5000 programů a PVR ta 870 má čtečku karet, 6000 programů a 2 x CI, bohužel neumí PVR.

Při výměně toho stb, nikam lézt nemusíš, vyměníš stb a nastavíš údaje do stb a koukáš.

netace
Registrace: 12/2008

Čtečku karet by snad měla mít i 84, ta má navíc možnost připojit hdd. Takže bude asi lepší než 870 jestli na to správně koukám a rozdíl v těch dvou 84 je vážně asi jen stříbrná vs. černá.

eduard

Nějaký rozdíly sice jsou, ale spíše bych šel taky po té 84, až na to, že budeš mít problém sehnat nový soft. Našel jsem jenom tento upfile_84ci_causb_with_patch_sowell_menu9_2009.rar

http://np-ulc.net/index.php?PHPSESSID=0a30de6bb1968ac05605aa2a38728429&direction=0&order=mod&directory=01.- Receiver/Golden Interstar/06.- TS-84CI-PVRX

netace

Možná to je relativně nové železo, tak zatím moc softu není. A co se týče příjmu, tak jedu jen oficiální s kartou, takže v tomhle by problém nebyl. No a kartu od UPC nebo Czechlinku tam snad nacpu přes CI adaptér.

eduard

Jinak máš pravdu, 84 nemá čtečku, jen dva CI sloty, ale jelikož adaptér stejně mám a čtečka Conax ti je v Česku platná jak mrtvému zimník, tak je to vlastně jedno.

eduard

Proto mám doma na testování 2x Diablo, kromě jiného.

netace

Hele díky za pomoc. Jelikož je cena stejná a jako jedinou výhodu 870 Xpeed vidím tu čtečku (která je stejně ve finále v Česku na nic) tak asi objednám ten druhý model. Ještě počkám do zítra do večera, jestli sem někdo něco nehodí.

eduard

Nemáš zač, možná ti navrhne někdo něco úplně jiného. Já třeba dneska už pomalu a jistě bych šel do HD stb i když je na něj ještě čas.

netace

Jestli se rozhoduješ podle čtečky, tak kup novou verzi Golden Interstar GI-TS 84 CICR PVR-X, která obsahuje i čtečku. Firmware pro cryptoworks už existuje a je OK.

matka
Registrace: 10/2008

oprava do 500kč,při každým prdu,hned kupovat nový,to se nedivím těm skládkám,chudák naše kulička země,pokud ti odejdou brzdy na autě,kupuješ nové vozidlo?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ten conax se dá předělat na uni čtečku, některé obchody to propagovali.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Jen pro upřesnění, GI84 je úplně jiný přístroj postavený na čipové sadě conexant, t. zn. nelze použít stávající setting. Opakované restarty tvé 870 (pokud je to na ČT1) může způsobovat chybný FW, nebo máš vadný zdroj (stačí vyměnit elektrolity)

kapax
Registrace: 11/2007

Mám zkušenost z oběma typy a musím říct, že 84 není nic extra (tedy kromě PVR). Je úplně jiný systém řazení favoritních programů, keys jedině ručně atd

pepa2
Registrace: 1/2008

@pepa2

U té 870-tky ruční zadávání taky zůstane,nový soft už ani nečekám :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Také už dlouho nevyšli žádné nové sw. A co mrknout na combo Showbox 700.

pepa2
Registrace: 1/2008

Já už čtvrté SD-éčko nechci :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Presne jak pise Kapax ;)

tazi

Akorat nechapu,proc chces combo,kdyz pouzivas ofico karty.Jinak oprava toho goldena trva pokud je to firmwarem po kabelu RS 232 asi 3 Min.A pokud to jsou kondiky ,tak 40 Kč a asi 20 min.prace.Zvladne i amater.Je to na desce u zdroje a pozna se to tak,ze jsou nafoukle.Je to zhruba 8 Ks. R^

tazi

No taky si říkám, jestli to nedat do servisu, ale mám špatnou zkušenost s DVD (oprava stála asi polovinu toho, co nový přístroj) a stejně to po chvíli zase blblo. Navíc jsem zvědavý, kde budu koho hledat. :-( Ale asi to zkusím - je fakt, že tohle by asi měla být nějaká kravina a nic zásadního. Každopádně díky za rady ať už se rozhodnu tak nebo tak. R^

eduard

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra