![]() |
|
Pro Habr: nákup satu v PLZdravím.Chci zajet do Polska pro přijímače Ariva 200 na tuto adresu www.phusaturn.com.pl a podle reakcí s ní máte zkušenosti,tak se chci zeptat jak to tam probíhá(je potřeba objednat počty kusů dopředu nebo stačí na místě-mají je skladem-atd).Za odpověď děkuji.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLZpravidla tam mají dostatek zboží skladem. V pátek jsem tam byl. Možná jen pro kontrolu mrkni před odjezdem na web aby opravdu nebyl BRAK TOWARU. S čechy jedná pan majitel a určitě budeš mile překvapen. |
Pokusnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
pro habrJeště dotaz zda se tam dá platit eury,korunami nebo jen zlotými |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE:Habr: nákup satu v PLZdravím tě Pokusníku tak co zatím spokojenost v Polsku,chystám se tam ted taky až spustí DVB-T na plný výkon z Ostravy tak pojedu pro DVB-T přijímače (mpeg-4)+ sat,podle toho co bude potřeba,ve středu si jedu jen ke známemu za čáru do servisu pro zimní gumy na dodávku za 50% ceny co u nás.Jestli chceš těch Ariv velké množství tak si tam zavolej a zamluv na jméno domluv přesně hodinu a den kdy tam budeš ale většinou mají velké množství skladem,je to velkosklad + kamenný obchod + servis.Ono ale první nákup většího množství je lepší udělat naslepo podle webu at si tě otuká že je na tebe spoleh že si proto příště když si to telefonem zamluvíš přijedeš.Proto už taky nic nikomu nedomlouvám parkrát jsem se spálil na čechy není spoleh,polák když mužu mluvit za sebe mě ještě nepodtrh co bylo domluvené bylo dané,a majitel v tomto obchodě ale to uvidíš sám jak píše pokusník.Ferdíci se tedka v Polsku vyplatí i když nám zloty lítá nahoru a dolu včera byl 6,17kč. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLtak najlepsie platit kartou |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE:charlieJá platím Zlotýma kvuli kurzu vuči české koruně,to je výhodné ,musím se přiznat že jsem eurem neplatil a ani mě nenapadlo se nato zeptat ,protože to bych ještě musel sledovat jak si stojí euro proti zlotému abych na tom neprodělal,korunama taky ne není to burza někde u hranic je to profesionální obchod,žádná šmelina.Ono jak přejedeš čaru tak jsou hned šipky na kantor nebo hned v prvním městečku za hranicí,ale neměn zas moc ve vnitrozemí je tam vždycky horší kurz než u hranic kde je poptávka po koruně větší.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLNa co si je v Polsku nutno zvyknout.1. Když mu to moc nestojí za to, tak se také moc nepřetrhnou. 1ks sat dodávku ti je schopen slíbit v několika termínech. A pak se hezky nachodíš. 2. Pozor na záruční lhůtu 12 měsíců. Když toho budeš mít více, tak se vyplatí vyžádat slevu. A když si najdeš stálého prodejce bude si tě slevami hýčkat. Vyplatí se vždy směnit na zloté v kantoru. Poláci jsou obchodníci a ani platba v CZK není zdarma ;) Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLZatím to vypadá, že těch Ariv bude asi 5ks, možná víc + pár SD přijímačů nejspíš Ferda7900 nebo Opticum 7300L.Jinak je teda lepší měnit zlotý u nich?VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
![]() |
|
RE:Pro Habr: nákup satu v PL RE:KopoKaždopádně lepší kurz je v Polsku ,pokud to bereš na firmu mužeš bez vatu (dph).Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLBeru to pro sebe a pár známejm , takže s vatem.Jinak DÍKY za vyčerpávající odpovědi.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
![]() |
|
RE: Pro Habr: nákup satu v PLTeď jsem se teprve dostal ke kompu. Zloté měním v Polsku ve směnárně za hranicemi. Lepší kurz. Jinak tam má za velmi slušnou cenu i ferdu 6900. Je cca o stovku levnější než Opticum 7300 a také umí nahrávání přes usb. U Opticumů mám tak trochu obavy z kondíků jejich zdroje. Je možné se s tebou "habr" nějak spojit? |
Pokusnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
Pro HabrDíky za vyčerpávající dpověď. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
![]() |