![]() |
|
Polské sat. platformy...Otevřeně říkám, že v polácích ztrácím přehled... proto se s dovolením ptám, je kromě TNK nějaká další polská platforma s nějakým základem bez měsíčních plateb ? |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...pak existuje ještě to fiasko pod názvem platforma TVP, ale to snad zatím není reálně ke koupení pro individuální příjem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Ne,zatímnejbližší termín je listopad,doufám,že tohoto roku!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...celkově ta TNK karta je celkem bezproblémová. dá se naprosto běžně koupit v českých e-shopech, systém je conax, anonymní aktivace přes internet ... bezplatně je tam ale jenom TVN, TVN7, TVP1, TVP2Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...díky za info... JJ TNK mám a jsem s ní spokojen.Zahlédl jsem informace o té platformě tp.pl a nějak jsem z jejich stránek nepochopil, zda mají také nějaký základ bez měsíčních plateb.... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...Mám kartu TNK a používám ji v Openbox 810 celkem bez problémů jenže občas mi vypadne a napíše kodovaný signal.Přijímač jsem nechal zapnutý delší dobu - že by snad nešly zápisy ale marně. Pomohlo až několikeré vytažení a zasunutí karty - pak zase funguje bez problémů.Neví někdo co s tím? Dík. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...Ano mají, ale už jen kódovaně na kartu videoguard, která se zatím nedá koupit..To nevěděli předem, že se fta vysílání jejich kabelovkám nebude líbit? Zbyla jen ta velká slova. No packalové, co na to říct.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...A to ještě kdoví jak to bude s registrací..S bezpl. základem tudíž zůstává pouze TnK. R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Re: Polské sat.platformyZdravím a mám ten sam problém so Displej.Ale u mne se nerozjede ani když několikrát vytáhnu a dám zpět kartu TNK.Používám ji v GI S890 CRCI HD Excelence a PremiumX 7100 PGU.Může nělkdo říci co udělat? |
sono
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
polske sat platformyZdravim da sa este kupit v polsku cyfra+ karta od 21eur az po 460eur podla balika programov je to na 6 mesiacov,a rok. Potom kartu vypnu poslu aj ups na Slovensko. R^Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: Polské sat. platformy...ale tam je aktivace přes polský call centrum, ne? takže problémVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:FrankovicDá se kup to přes allegro už aktivované.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
![]() |