![]() |
|
Problem OPENBOX 810Prosim o radu.....mam 2 prijimace OPENBOX 810 v jednom prijimaci kartu skylink a prepoj na zdielanie RS232....problem je v tom ze pri prepinani kanalov mi prijimnac zamrzne je neovladatelny a musim ho vypnut zo siete...akonahle ho vypnem tak na tom druhom zacne odratavanie od S80 az do nuly aj ked je v standby systeme vypnuty a ten prvy prijimac sa sprava ako pri flashovani softu az ked to skonci asi tak za 10min zostane tam svietit 8....musim ho znovu vypnut a zapnut zo siete a potom su znovu funkcne obidva prijimace......deje sa mi to skoro kazde dva dni....prosim o radu kde je problem........prenosove rychlosti 115200 rovnake softy 5.14 v obidvoch......konektory prepojene kablom cat 5 konektory mam pouzite zo starsich typov pocitacovych mysi..za odpovede velmi pekne dakujem |
MacikTO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810Nejdříve se podívej, zda v menu (tuším položka ,,poskytnout firmware,,) máš u obou přijímačů VYPNUTO.Jinak postupuj podle návodů pro nastavení sdílení, které jsou dostupné. Kabel používej jen 3-2, 2-3, 5-5. Samotné spuštění dílení jsem osobně dělal překlopením položky Emulace zap-vyp-zap, či vyp-zap-vyp podle toho zda ještě pštrosíš, či ne. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
vypni poskytovanie firmwarepresne ako mirasat napisal.... jeden druhemu poskytuje firmware..... a ak ho vtedy napr vypnes zo siete môze Ti zdochnut a dostanes sa k dvom bodkam..... |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810Presne tento problém mám aj ja. Akurát mne to nerobí každé 2 dni ale iba z času na čas. Skúsim vypnúť ten software a uvidím či to pomohlo |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810dakujem velmi pekne za reakcie dnes to skusim a dam vediet ci to pomohlo...... |
MacikTO
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810Inak soft na zdielanie treba pouzivat 5.28 a vyssi. Od tohto firmware bolo prekopane cele zdielanie a je bezproblemove. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810na softe 5.28 ide aj zdielanie skylink a aj emu manual koli 10-02......???? |
MacikTO
![]() |
|
RE: Problem OPENBOX 810ahojte chcem sa spytat na kvalitu openbox 810 ako obstoji v porovnani s inymi znackami co okrem emu by sadalo na nom pouzit |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
![]() |