![]() |
|
Ferguson HD Combo a Skylink HD OKfirmware version: S008fix: SkyLink HD channels support http://www.ferguson-digital.eu/pl/download.html?func=fileinfo&id=575 Jde vidět, jak na to čeští prodejci kašlou, protože celou dobu prodávali tento stroj při "prskání-kostičkování" na frekvenci Skylinku. Po mnoha mých urgencích výrobce dnes vydal upgrade, který tento problém řeší. Dříve o tomto problému výrobce neveděl... Přeji hodně hezkých chvil s Fergusonem HD Combo!! Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
BabuiZkoušel si to?Já právě teď.Vše stejné jako předtím,pravidelné výpadky jak ve čtečce tak modulu,pouze při zobrazení po stisku info klávesy chvíly drží,ale stejně vypadává.Nevím jak ostatním,ale mě to fakt nechodí. RvVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
tkanne, nemám ho už doma...ani po novém naskenování toho transpordéru? Celkem jsem tomu věřil... Otestuj to prosímtě, napsali to i do read me, že je to OK Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
BabuiSmazal jsem celý 12109 a naloadoval znova,totéž,jen ty výpadky nejsou tak pravidelné jako s předchozími softy.11856 V šlape OK tedy MyZen,Discovery,Brava.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
tkanrozumím,zazálohuj setting, dej tovární nastavení, včechno smaž a znovu prolaď frekvenci skylinku a dej prosím vědět Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ferguson HD Combo a Skylink HD OKjak uz jsem jednou psal:snazil jsem se napsat nedavno na ferdu a odpoved takova jako ze vubec nevedi ze je u skylink problem s hd.Neco jako,,a jaky je problem ze skylink hd a co to dela?? Dle meho nevedti ani ze to blbne,,i kdyz buch vi s jakym smoulou jsem mluvil... |
Wallematte
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
BabuiTakže Tovární nastavení a Scan 12109 + 11856.Stejné jako předtím 12109 výpadky,11856 OK.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
tkanhm, škoda na frekvenci skylinku jsem je upozornil, asi nemají skylink kartu...jestli se nikdo z prodejců nerozhejbe, tak jim snad jednu pošlu ;P Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ferguson HD Combo a Skylink HD OKJde na Arivě HD Combo nahrávat z DVB-T a zároveň sledovat pořad na DVB-S?Neboli jdou v jeden okamžik použít oba tunery? |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Potvrzuji - oprava FW nefunguje...11856 V je OK, 12109 H se pořád škube - sice o něco nepravidelněji a méně ale bohužel pořád... |
majlen
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Úspěšná oprava FW!Zkontaktoval jsem Ferguson a poslali mi dnes na otestování testovací verzi FW S007 a na té všechny HD kanály už pěkně šlapou! Potvrdil jsem jim to, takže předpokládám že v blízké době představí nový oficiální FW, který už opravdu pojede... |
majlen
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
![]() |